Bilde av fabrikken i Vindeln fra 2016.
Bilde av fabrikken i Vindeln fra 2016.

Rototilt jubilerer - og skal utvide internasjonalt

Rototilt Group AB i Vindeln (Sverige) feirer ti år i sin fabrikk.

Publisert Sist oppdatert

- Det var en vågal beslutning å investere nærmere 100 millioner kroner i en helt ny fabrikk i Vindeln, men vi er bare i starten av noe spennende, sier adm. direktør Anders Jonsson i en pressemelding.

I 2007 innviet selskapet sin nye fabrikk med 6000 kvadratmeter og 42 medarbeidere. Fremtiden var usikker og verdensøkonomien buklandet ett år senere, i forbindelse med Lehman Brothers-konkursen i USA. I dag har Rototilt vokst til over 180 medarbeidere med datterselskaper i seks land.

- Når andre flyttet produksjonen utenlands, besluttet vi å bygge en helt ny fabrikk i Vindeln. Det hadde kunne blitt verdens største snøscootergarasje, men satsingen er vellykket og vi ser en veldig spennende utfordring foran oss, sier Jonsson.

Rototilt produserer tiltrotatorer, styresystemer og tilbehør til gravemaskiner. Selskapet opplyser i en pressemelding at det er i sterk vekst i det internasjonale markedet. I meldingen står det, noe kryptisk, at «fremtiden er lys, men inneholder også utfordringer».

Adm. direktør Anders Jonsson var åpningen av den nye Vindeln-fabrikken i 2007.
Adm. direktør Anders Jonsson var åpningen av den nye Vindeln-fabrikken i 2007.

- Vi trenger å rekruttere flere innen forskjellige tjenesteområder for å kunne fortsette den tekniske utviklingen og den internasjonale ekspansjonen med Vindeln som nav for verden, sier Jonsson.

STILLING LEDIG:
Powered by Labrador CMS