Ford Ranger Black Edition.
Ford Ranger Black Edition.

Ny spesiell Ranger

Nå kommer Europas mest solgte pickup, Ford Ranger i en helt ny og eksklusiv versjon.

Publisert Sist oppdatert

På den internasjonale bilmessen i Frankfurt blir Ranger Black Edition vist frem for første gang.

Ranger Black Edition er basert på den populære Limited-serien, men er lakkert helt svart, med svart finish på grillen, aluminiumsfelgene, veltebøylen og andre eksteriørdetaljer.

Bilen skal bare selges som Double Cab. Produksjonen på spesialmodellen er også begrenset til 2500 enheter, og kan allerede nå bestilles hos din Ford-forhandler.

- Utsolgt om kort tid

- Ranger-kundene liker bilens tøffe utseende og fremkommeligheten til å kjøre hvor du vil. Vi forventer at denne nye attraktive og eksklusive modellen vil være utsolgt i løpet av kort tid, sier ansvarlig for nyttekjøretøy i Ford Europa, Hans Schep.

Ranger Black Edition leveres med standardutstyr som navigasjon, parkeringssensorer foran og ryggekamera bak.

I tillegg kommer Limited-seriens standardutstyr som Ford Sync 3 infotainmentsystem med åtte tommers berøringsskjerm, skinnseter og oppvarmede sidespeil.

Økende salg

Den nye Black Edition-utgaven har kapasitet til å frakte opptil 1100 kilo, trekke opptil 3500 kilo og kan kjøres gjennom vann med opptil 80 centimeters dybde.

Ford Ranger er så langt i 2017 den mest solgte pickupen i Europa, ifølge Ford. Ved utgangen av juli var det solgt 23.100 enheter. Det er en økning på 12,1 prosent, sammenliknet med samme periode i 2016, og det beste salget siden denne pickupen ble introdusert.

I Norge er Ford Ranger den tredje mest solgte pickupen. Så langt i år har salget økt 20,5 prosent, sammenliknet med samme periode i fjor, opplyser Ford.

Powered by Labrador CMS