Asko i Vestby.
Asko i Vestby.

Gutt (6) satt under Asko-tralle i 15 km

En gutt ble meldt savnet i Son i Akershus på kvelden tirsdag 29. mars. Han ble funnet igjen 15 km unna, da han lekte inne på Askos anlegg i Vestby.

Publisert Sist oppdatert

Operasjonsleder i Follo-politiet, Finn Håvard Aas, sier til VG at gutten fortalte at han hadde hengt seg på en semitrailer, da den kjørte fra en dagligvarebutikk i Son.

Da gutten fortalte til politiet at han hadde vært under tralla de femten kilometerne virket det utrolig.

- Vi lurte litt på om det kunne stemme, men da vi sjekket bilen så vi tydelige spor etter at noen hadde sittet der. Han satt altså bak på bilen i stor fart helt fra Son til Vestby. Det er helt utrolig at det gikk bra, og det priser vi oss lykkelige for. Det kunne jo vært katastofalt, sier logistikkdirektør Ove Henning Engen i Asko til VG.

Han satt på underkjøringshinderet under løftelemmen på tralla.

Politiet meldte på Twitter i 21-tiden at gutten var savnet. To timer senere ble det meldt om at gutten var funnet i god behold.

Det er vanskelig å garantere seg mot at noen hopper på et vogntog i fart, men Asko opplyser at det skal vurderes eventuelle tiltak for å gjøre dette mindre sannsynlig. Sjåføren er også tatt hånd om av Asko i etterkant av hendelsen.

Det var Moss avis som omtalte saken først.

STILLING LEDIG:
Powered by Labrador CMS