Frode Nilsen, styreleder i NFF, ønsker Tone Nakstad velkommen i foreningen.
Frode Nilsen, styreleder i NFF, ønsker Tone Nakstad velkommen i foreningen.

Nakstad ny generalsekretær i NFF

Styret i Norsk Forening for Fjellsprengningsteknikk (NFF) har tilsatt Tone Nakstad (49) som generalsekretær i foreningen.

Publisert Sist oppdatert

Nakstad har bakgrunn blant annet fra Skanska som konserndirektør for virksomhetsutvikling og fra Capgemini Consulting Norge som leder for gruppen Business Transformation.

I NFF-sammenheng er hun mest kjent som en av foreningens revisorer.

NFF har et ønske om å bli mer synlig utad. Foreningen utvider derfor sin administrative stilling fra «Faglig sekretær» til «Generalsekretær» og stillingen utvides til 100 prosent. Stillingen som generalsekretær, er et treårig engasjement med mulighet for tre års forlengelse.

I tillegg til faglig sekretærs tidligere oppgaver, skal generalsekretæren arbeide mot politikere, beslutningstakere og media for å synliggjøre hva NFF og bransjen kan bidra med og hvilke muligheter som faget gir.

Nakstad tiltrer stillingen 1. april og vil i den første tiden jobbe mest med World Tunnelling Congress som arrangeres i Bergen 9.-15. juni. Foreningens faglige sekretær, Thor Skjeggedal, pensjoneres 1. juli og i perioden frem til da, vil Nakstad jobbe tett sammen med Skjeggedal for å gjøre overgangen så smidig som mulig.