NY BIL: Eiliv Bjerkerud byttet to biler han vant i en ny pickup.

Eilivs første nye bil

NORESUND (AT.no): Eiliv Bjerkerud (28) fikk bil i premie både da han vant «Skal vi danse» før jul og «Farmen» året før. Men det var først da han da han fikk solgt premiene, og fikk pickup, at han fikk bilen han drømte om.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen ble publisert for over 5 år siden.

I det «sivile» liv driver han et hytteservicefirma i hjemkommunen Krødsherad sammen med en slektning. På Norefjell er det over 6000 hytter og det bygges stadig flere.

- For meg handler det om å ha en praktisk bil. I denne Ford Ranger-en har jeg fått drømmebilen, sier Bjerkerud.

Den nye pickupen er også hans første helt nye bil.

Også fritidsbil

Selv om pickupen er kjekk i jobben, er den mist like kjekk i fritiden. For en ung mann som bruker mye tid på friluftsliv, jakt og skikjøring er det nyttig å ha en bil du får med deg meste.

Han bygger også sin egen hytte oppe i fjellsiden med utsikt over Noresund og Krøderen. Da er det nyttig å ha en sprek bil du kan henge en solid tilhenger bak.

Les mer

Du kan lese mer om Eiliv Bjerkerud og hans valg av bil i Anlegg&Transport nummer 2 (februar) 2017. I en 24 siders pickup-spesial kan også lese test av Ford Ranger, Toyota Hilux, Nissan Navara, Chevrolet Colorado og VW Amarok.

DROSJE: Werner Undhjem har fått mange forskjellige tilbakemeldinger på sin Mitsubishi pickup drosje i Oslo.
TEST: Er det stor forskjell på kjøreegenskaper, krefter og komfort på VW Amarok, Nissan Navara, Chevrolet Colorado, Ford Ranger og Toyota Hilux? Anlegg&Transport har fått en presisering fra Ford Motor Norge: Testbilen hadde Sync 2 mens alle Ranger Wildtrack fra og med oktober 2016 er utstyrt med Sync 3. Dette gir en vesentlig bedre opplevelse av infotainmentsystemet.

I tillegg kan du i lese om hvordan Arctic Truck bygger om biler i Drammen, drosjeeier Werner som kjører pickup som drosje i Oslo, nye Isuzu D-Max og ørkenkjøring med Nissan Navara. Under er bilder fra artiklene i bladet:

 

 

 

 

STILLING LEDIG:
TØFFE: Toyota Hiluxen i Børning II-filmen er prototypen på Arctic Trucks versjon av nye Toyota Hilux.
NY: Isuzu D-Max kommer til landet i disse dager i ny, oppgradert versjon.
SAND: Å kjøre i snø er vanskelig. Å kjøre i sand skulle vise seg like vanskelig da Nissan inviterte til ørkenkjøring med Navara.
Powered by Labrador CMS