Hallvard Øksnes på Bring-terminalen er Hamar er Årets Medarbeider i Posten og Bring.
Hallvard Øksnes på Bring-terminalen er Hamar er Årets Medarbeider i Posten og Bring.

Årets Medarbeider i Posten og Bring

Hallvard Øksnes på Posten og Brings Hamar-terminal ble stemt til topps i årets kåring.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen ble publisert for over 5 år siden.

Hallvard ble kåret til årets medarbeider etter sin innsats som Bring-ansvarlig for transport og logistikk under Ungdoms-OL på Lillehammer for ett år siden. Bring var offisiell leverandør av post- og logistikktjenester under arrangementet.

- Jeg er ekstremt takknemlig og ydmyk over å ha blitt kåret både til månedens- og årets medarbeider. Det finnes mange dyktige medarbeidere i konsernet som skulle delt denne utmerkelsen med meg, sier Hallvard.

Roser sjåførene

Hallvard roser sjåførene, inkludert sjåførlærlingene og sortererne, som bidro til sikker frakt og presis levering under Ungdoms-OL. Store mengder utstyr skulle leveres og hentes hos alle utøvere og deres støtteapparat, en type oppdrag Bring ikke hadde gjort før.

Sjåførene hentet på Gardermoen og hos Bring Warehousing på Berger. Alt utstyr måtte sjekkes nøye for EDI-lapper både ved adkomst og avgang. Lappene ble scannet og inneholdt opplysninger om land, arena og flyavganger.

- Jeg holdt på med planlegging alene i to måneder, og det var litt vanskelig å beregne hvor mye plass utstyret ville ta på bilene. Det var alpinski, kjelker pakket i poser, langrenn- og hoppski, store hockeybagger, slipemaskiner og mye mer. I tillegg kjørte vi ut mat til funksjonærer.

Seks sjåfører kjørte i forkant av lekene og to dager etter at det hele var over. Én sjåfør var tilgjengelig under hele OL, og Hallvard måtte selv ta noen turer.

Ros fra konsernsjefen

Det var konsernsjef Tone Wille som ringte til Hallvard og gratulerte ham med tittelen.

- Hallvard la ned et stort arbeid med logistikken og transporten av deltakernes utstyr under Ungdoms-OL. Det ryktes at det er første gang under et OL at ingen ting ble skadet eller borte under transporten. Jeg er imponert over den jobben han gjorde. Her ligger det mange års erfaring bak, ja, hele 40 år i Posten! Medarbeidere som ham er gode ambassadører for Posten og Bring. Han har den rette innstillingen til arbeidet, han er stolt, leverer kvalitet til kundene og fremhever sine kollegaer og medarbeidere, sier Wille.

Trønderbart

Til daglig jobber 58-åringen med forvaltning av terminalen på Hamar, lederstøtte, data- og IT-støtte og kvalitet. Og så har han trønderbart.

- Jeg er en steinkjerbygg, og da er det greit å signalisere litt tilhørighet. I 1996 flyttet kona, Inger Lise Aanonli, ungene og jeg nedover til Hamar. Kona jobber også på terminalen med elektronisk adresseoppdatering (EA) og reklame, forteller årets medarbeider, som i fjor hadde 40-års jubileum i Posten.

Storhamar og Enga

Den tidligere vogntogsjåføren har lang erfaring på glattisen. I 17 år har han vært frivillig hos Storhamar Hockey, som arenaansvarlig og sjåfør på ismaskinen.

Nå har han gitt seg med det vervet, men forholdet til isen har han bevart. Sønnen Andreas er A-lagsspiller på Vålerenga, og har fire kamper for landslaget. Hallvard får med seg alle hjemmekampene og vel så det.

Som årets medarbeider får den sportsinteresserte Bring-mearbeideren et håndballarrangement med reiseopphold for to i premie.

Powered by Labrador CMS