Vogn-Service AS i Fredrikstad inngår samarbeid med NTM.
Vogn-Service AS i Fredrikstad inngår samarbeid med NTM.

Samarbeider om påbygg i Norge

Vogn-Service AS inngår samarbeid med NTM.

Publisert Sist oppdatert

Vogn-Service AS og NTM (Närpes Trä & Metal AB) har inngått et samarbeid om salg av NTM produkter til det norske markedet. Vogn-Service AS har i dag agenturet for tyske Krone og belgiske Van Hool i Norge.

For Vogn-Service AS var det vesentlig å få erstattet bortfallet av sideåpningshengere når Krone stoppet sin produksjon av sideåpningshengere fra fabrikken i Danmark.

«Vi er opptatt av å kunne tilby kvalitetsprodukter til det norske markedet slik kundene har vært vant til fra Vogn-Service sin side. Når så Vogn-Service AS skulle finne en samarbeidspartner som tilfredsstiller våre krav til kvalitet, så var Krones offisielle samarbeidspartner i Finland, NTM, et naturlig valg.» skriver selskapet i en pressemelding.

Vogn-Service kan nå komplettere sitt sortiment med «alle typer av sideåpningsskap – FRC- FNA og uisolerte skap, som semitrailer, hengere eller forvogn.»

Likeledes kan vi tilby våre kunder et variert utvalg av andre produkter som NTM produserer og som ikke dekkes av Krones sortiment pr i dag.

NTM er et selskap som har vært i virksomhet siden 1950.