Daglig leder i MyLift, Kjell Rune Pettersson (t.h.), i jovial samtale med Torgeir Nufstadhaugen fra Hymax foran noen av de 22 maskinene.
Daglig leder i MyLift, Kjell Rune Pettersson (t.h.), i jovial samtale med Torgeir Nufstadhaugen fra Hymax foran noen av de 22 maskinene.

22 maskiner til utleieselskap

Hymax AS i Brumunddal har levert 22 maskiner til utleieselskapet MyLift AS som holder til på Trehørningen i Hamar.

Publisert Sist oppdatert

Maskinleveransen fordeler seg på Kubota minigravere mellom 1 og 8 tonn, Giant minilastere fra 1,2 til 4 tonn, en Kubota hjullaster og en 16-tonns Hyundai gravemaskin. – Vi ser ikke bort fra at vi trenger flere maskiner, sier Kjell Rune Pettersson, daglig leder og en av eierne av familieselskapet.

Lifter er fortsatt største utleiegruppe hos MyLift som er den største utleieren av slikt utstyr i innlandsfylkene. – Det er viktig for meg å påpeke at vi er mye mer enn lifter, sier Pettersson. – Vi har utviklet oss til å bli totalleverandør på utleiesiden, og fokus fremover ligger i å styrke den posisjonen. Allerede neste år starter byggingen av ny E6 mellom Kolomoen i Stange og Moelv. Dette blir et av landets største veianlegg, og her skal vi være med som leverandør. Derfor posisjonerer vi oss nå til å bli en sterkere utleier ovenfor entreprenørene. Vi ser det utvikler seg et utleiemarked også for større maskiner, og det er et område vi har lyst til å være med på, sier han.