- Jeg valgte Vestaksen Eiendom fordi det er et spennende selskap som tenker litt utenfor boksen, sier nyansatt prosjektleder Anders Høstmælingen(34).
- Jeg valgte Vestaksen Eiendom fordi det er et spennende selskap som tenker litt utenfor boksen, sier nyansatt prosjektleder Anders Høstmælingen(34).

Hentet fra Hent

Anders Høstmælingen(34) fra Lier har gått fra entreprenøren Hent AS til Vestaksen Eiendom AS i Drammen.

Publisert Sist oppdatert

34-åringen, som ble ansatt som prosjektleder 1. september, skal jobbe med utvikling av Vestaksens prosjekter i tidlig-fase fra oppkjøp av eiendom til anbudsforespørsel er sendt til entreprenørene. 

Høstmælingen kommer fra entreprenøren Hent AS der han først var teamleder i kvalitetsavdelingen og senere teamleder i avdelingen for helse, miljø, sikkerhet og kvalitet. Prosjektlederen er utdannet sivilingeniør innen bygg- og miljøteknikk, og han har også jobbet som byggeleder i tidligere Kåre Hagen AS.

- Tenker utenfor boksen

- Jeg har arbeidet mye med utvikling av styringssystemer, og skal også være med på å videreutvikle kvalitet- og sikkerhetssystemene i Vestaksen i tillegg til jobben med prosjekt i tidlig-fase, sier Høstmælingen som opplyser at det er flere grunner til at han sa ja til henvendelse fra Vestaksen Eiendom AS.

– Selskapet har veldig mange spennende prosjekter på gang, og så skal det bli veldig interessant å jobbe med prosjekter også på byggherre-siden. Det som også er bra med Vestaksen, er at de tenker litt utenfor boksen og er opptatt av å skape gode boforhold og opplevelser i tilknytning til boligene og byggene, påpeker tobarnsfaren som for øvrig liker å jakte på fritiden. Og nå skal han jakte på de riktige eiendommene for Vestaksen.

Tomter og prosjekter verdt nær tre milliarder

- Anders ble først og fremst valgt fordi han passer svært godt inn i Vestaksen-teamet. Han utfyller organisasjonen veldig bra med sine kunnskaper rundt kvalitetssikring og HMS. Det er også en fordel han er liung siden vi ikke hadde noen i organisasjonen som var lokalkjent i Lier, sier administrerende direktør Morten Hotvedt i en pressemelding.

Vestaksen Eiendom AS, som eies av Terje Stykket, Rune Isachsen og Helge Mork, investerer i bolig- og næringsprosjekter i områdene Oslo, Drammen, Eiker-bygdene og Kongsberg.

Selskapet har realiserbare tomter og prosjekter til en verdi av nærmere tre milliarder kroner, og omsatte i fjor for 225 millioner kroner.