Fortvilet og trist polsk sjåfør på uventet føre med ødelagt trekkvogn.
Fortvilet og trist polsk sjåfør på uventet føre med ødelagt trekkvogn.

Denne polske sjåføren har et stort problem

Han er akkurat blitt berget etter å ha sklidd av veien. Det viser seg at det er slått hull i dieseltanken og dieselen er rent ut. Hva gjør bergerne?

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen ble publisert for over 5 år siden.

Det får du se mandag 5. september klokken 22.00 når andre episode, sesong to, av «Vinterveiens helter» vises på National Geographic Channel.

Sjåføren på det fastkjørte vogntoget har ikke med seg kjettinger, og innrømmer at han burde hatt det. Men han forventet ikke et slikt føre.

Det er Thord Paulsen og hans team i Odda Bilberging som berger den polske sjåføren i episoden som i likhet med de andre i sesong to er spilt inn i løpet av vinteren 2015-2016.

Militære problemer og biljakt

De ti nye episodene hadde sesongpremiere 29. august 2016 i Norge, Sverige, Danmark og Finland. Deretter ruller den ut på National Geographic Channel i Europa og Afrika denne høsten. Serien har et totalt nedslagsfelt på 155 millioner husholdninger.

Episode to heter på engelsk «Military Mayhem». Dette fordi mye av den dreier seg om å berge et kjøretøy som har havarert i forbindelse med en Nato-øvelse.

I tillegg havner vi midt oppe i en biljakt i en av bergingsoperasjonene.

Rekord-populært

Årets produksjon av «Vinterveiens helter» har fulgt bilbergerne Thord Paulsen og hans team i Odda, Bjørn Lægreid i Eidfjord, ungguttene Kristoffer Mo, Erik Flisen og Marius Winum i Orkanger og Trondheim, samt far og sønn Jo Roger og Ole Henrik Blengsli i Overhalla. 

Innspillingsteamet har konsentrert seg om færre områder, og har vært til stede under hele vinteren, i sesong to.

- Vi er heldige som har fått lov til å filme en så flott gjeng. De er ekte helter som takler alle utfordringer for å hjelpe oss bilister, sier produsent Emma Thoren i ITV Studios Norge.

Første sesong hadde norgespremiere 31. august 2015, og er med sine 131.000 seere det mest sette programmet på tv-kanalen National Geographic Channel noensinne. De norske bilbergerne har vist seg populære utenfor Norge, og har utmerket seg i land som Sverige, Danmark, Bulgaria, Italia og Storbritannia.

STILLING LEDIG:
Powered by Labrador CMS