21 BUTIKKER: Smartday blir tilgjengelig gjennom Eplehusets bedriftssenter og 21 butikker rundt om i landet.
21 BUTIKKER: Smartday blir tilgjengelig gjennom Eplehusets bedriftssenter og 21 butikker rundt om i landet.

Avtale med Eplehuset

GSGroup har signert en forhandleravtale med Eplehuset om salg av Smartday, selskapets skybaserte planleggings-, ordre- og timeregistreringssystem for små- og mellomstore servicevirksomheter, heter det i en pressemelding fra GSGroup.

Publisert Sist oppdatert

Forhandleravtalen innebærer at Smartday blir tilgjengelig gjennom Eplehusets bedriftssenter og 21 butikker rundt om i landet.

- Vi er svært glade for avtalen med Eplehuset, en stor og anerkjent forhandler av attraktive Apple-produkter, tilbehør og relaterte løsninger. Vår mobile Smartday-løsning er skreddersydd for enkel implementering og bruk i SMB-virksomheter – og Eplehusets bedriftssenter og butikker er en utmerket salgskanal, sier Inge Hårsaker, nordisk salgsdirektør i GSGroup.

Smartday er en enkel skybasert løsning for små og mellomstore virksomheter med medarbeidere på farten. Løsningen er et verktøy for effektiv ordre- og timeregistrering, elektronisk kjørebok og flåtestyring – og er tilgjengelig på smarttelefoner, nettbrett og PC/Mac.

Løsningen ble lansert i Norge og Danmark høsten 2015, og har allerede ca. 8.000 brukere i over 2.000 serviceselskaper, blant annet innenfor håndverk, el-installasjon samt forvaltning, drift og vedlikehold av eiendom.