Ny kvalitetssjef i Peab

Publisert Sist oppdatert

Cecilie Norenberg (47) er ansatt som ny kvalitetssjef for Peabs byggvirksomhet på Østlandet.

Administrerende direktør John Ivar Mejlænder-Larsen er strålende fornøyd med ansettelsen.

– Vi hadde mange gode kandidater, men er veldig glade for at Cecilie takket ja til stillingen. Å levere kvalitetsprosjekter er helt nødvendig for å få fornøyde kunder. Cecilies bakgrunn og kompetanse går som hånd i hanske med våre ambisjoner på dette området, sier Mejlænder-Larsen.

Norenberg har grunnutdannelse i realfag fra Universitetet i Oslo, og har tatt en mastergrad i strategisk ledelse ved Norges handelshøyskole. Etter noen år i it-bransjen har hun de senere årene jobbet som kvalitetssjef i Direktoratet for nødkommunikasjon. Der har hun blant annet bygget opp og implementert strukturer, metoder og IT-verktøy for systematisk kvalitets- og risikostyring. Mandag 6. juni starter hun i Peab, og har tydelige forventninger til sin nye jobb.

– Jeg forventer at det vil bli en spennende reise. Siden jeg ikke har byggfaglig bakgrunn, regner jeg med å lære veldig mye, spesielt den første tiden. Men selv om det vil bli mye nytt å sette seg inn i, håper jeg at jeg raskt vil kunne bidra til verdiskapingen gjennom min kompetanse og erfaring, sier hun.