HMF har lansert ny serie kraner i 6-8 tommermeter-klassen.

HMF med ny kranserie

Den danske produsenten av lastebilkraner HMF fester nå grepet om de mindre lastebilkranene. De lanserer en ny serie små kraner med stor løfteevne i forhold til egenvekten.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen ble publisert for over 5 år siden.

Den nye serien til HMF er kraner fra 5,4 til 8 tonnmeter. Felles for alle de åtte modellene er rekkevidde på hele 11 meter.

På de aller miste av disse kranene er innbyggingslengden på chassiset bare 66 cm. Det gir mer plass til resten av påbygget. Bredden på kranene er 2,1 og 2,2 meter

Dobbel tverrbom

Dobbel tverrbom under kranen gjør det mulig med brede støtteben. Bredden på disse er enten 3,4, 4,4 eller 5,4 meter. På den miste versjonen er det mulig å støttebena med manuelle uttrekk for å redusere både vekt og pris. Det er også mulig å få oppsving på støttebena.

HMF innførte for en tid siden sitt eget sikkerhetssystem RCL 5300. Det inneholder blant annet stabilitetskontrollen EVS som er på de største kranene. Nå blir dette standard på de mindre kranene også.

Innbygde slanger

HMF har også valgt å ha fremføringen av alle hydraulikkslanger inne i kransøylen. Det beskytter slangene – både mot sol og mekaniske påvirkninger.

Kranene er, i følge HMF, optimalisert med 15 graders ekte overknekk i ytterste ledd på kranarmen. Det i kombinasjon med at hovedbommen kan gå 90 grader  noe som gir maksimal løftekapasitet i hele arbeidsområdet.

STILLING LEDIG:
Powered by Labrador CMS