Bilombyggere går sammen

Handicare AS har inngått en avtale om å kjøpe 100% av aksjene i Rep-Tek AS og styrker dermed sin posisjon på det europeiske markedet for bilombygging. Arild Saastad skal lede den samlede bilvirksomheten i Norge.

Publisert Sist oppdatert

Handicare, divisjon Auto med hovedsete i Moss, har 15 bilombyggingsavdelinger i Norge og Danmark. I tillegg har selskapet en egen avdeling for produktsalg til andre bilombyggere. Rep-Tek AS med hovedkvarter utenfor Drammen, har 6 avdelinger i Sør-Norge. Den nye virksomheten vil etter sammenslåingen omsette for ca. 360 millioner kroner og styrker med dette posisjonen som en ledende aktør for ombygging av biler i Europa.

Sterk innen bilombygging

- Handicare har en sterk stilling innenfor bilombygging i Europa og en raskt voksende virksomhet innenfor ombygging av utrykningskjøretøyer og produktsalg til andre bilombyggere. Gjennom oppkjøpet av Rep-Tek styrker vi selskapet ytterligere, sier Asbjørn Eskild som har tittel av Vice President i Handicare Auto. - Begge selskapene vil dra nytte av hverandres størrelse, produktportefølje og kunnskap. Vi tror at det finnes et potensial innenfor bilombygging og akter å vokse med Rep-Tek ombord.

Også Helge Bull-Engelstad i Rep-Tek er glad for at Handicare overtar virksomheten og at det nye selskapet nå får mulighet til ytterligere fokus og vekst innenfor utrykningskjøretøyer og bilombygging.

Om selskapene

Handicare ble grunnlagt i 1986 og forhandler tekniske hjelpemidler for eldre og funksjonshemmede. Et omfattende produktutvalg omfatter også bilombyggingsløsninger. Handicares produkter distribueres i 30 land.

Rep-Tek ble etablert i 1991 med fokus på å tilpasse biler til funksjonshemmede. En ny avdeling for ulike typer nyttekjøretøy ble etablert for få år siden. Her inngår kjøretøy til brann og redning, ambulanser og begravelsesbiler.