Fartskriver på flyttefot

Fartsskriver har vokst ut av lokalene på Ulven.

Publisert Sist oppdatert

Fartskriver AS etablerer Berger Truck Senter og satser på samlokalisering med andre aktører i transportbransjen.

- Vi har holdt til på Ulven ved Økern siden 80-tallet og vi har vokst ut av lokalene, sier Tom Ringen, CEO i Fartskriver Gruppen.

- Vi begynte sonderinger og samtaler med SKAB Norge AS, PNO og BRING tilbake i 2013, og det har blitt en lengre prosess enn vi trodde på forhånd, men med fasit i hånd gleder vi oss til å presentere et unikt konsept.

Det er det eksisterende Oslo Caravan-senteret på Berger som blir til Berger Truck Senter. Sammen med SKAB Norge AS, TESS Øst AS og Oslo Storbilvask ser man på muligheten til finne enda flere som vil komplettere utvalget for bransjen.

- Vi har fått mange positive tilbakemeldinger på beliggenheten og ikke minst at det er gode av- og påkjøringsmuligheter direkte til E6. I tillegg finnes allerede mange av våre største kunder bare et steinkast unna, PON CAT, BRING, DSV, DHL, Postnord med flere. Vi satser på samlokalisering slik at kundene skal slippe å  reise på kryss og tvers, kanskje også ut og inn av bomringen, for å få utført service eller andre ting. Det har vært stor pågang og vi sitter med 10 verkstedløp/haller, hvorav 8 allerede er leid ut, alle med gjennomkjøring og muligheter for kontorlokaler. Fra før er det allerede etablert felles resepsjonsområde, kantine og representasjonslokaler. - Vi ønsker primært leietagere som kan bidra til å komplettere tilbudet på Berger Truck Senter enda mer, slik at det blir stedet der du kan få utført det meste på transport- eller maskinutstyret ditt. Vi jobber nå med en ombygging av bygningsmassen og regner med å være ferdig flyttet medio januar, avslutter Ringen.