MASKINLØSNING: Trackunit leverer flåtestyring til maskinparker.
MASKINLØSNING: Trackunit leverer flåtestyring til maskinparker.

Naboen med flåtestyring på små maskiner

Naboen Utleie innfører flåtestyring også på de mindre maskinene.

Publisert Sist oppdatert

Flåtestyringsleverandøren Trackunit A/S skriver i en pressemelding av systemene er kommet ned til et prisnivå hvor tilbakebetalingstiden er blitt kortere, selv for mindre utstyr som lifter, minigravere og platevibratorer.

Utviklingen av systemene har redusert vanlig tilbakebetalingstid for hver enhet til mellom fire og seks måneder. Derfor er produktet blitt mer interessant å investere i for maskinutleiere, entreprenører, kommuner og industrivirksomheter til mindre enheter.

Gir bedre oversikt

– Flåtestyring betyr at vi får bedre overblikk over maskinparkens aktiviteter og plassering. Det gjør planleggingen enklere, og forbedrer utnyttelsesgraden og fleksibiliteten. Vi kan også effektivt styre tjenester og vedlikehold. Samlet utgjør dette en tilbakebetalingstid på få måneder, også når det gjelder mindre maskiner, sier utleiesjef Jone Ølberg hos Naboen Utleie.

Trackunit A/S skriver i en pressemelding at de er blant de ledende leverandørene av flåtestyring til maskiner. Selskapet har flere av de største europeiske maskinutleieselskapene som kunder, og bedriften ser at stadig flere små maskiner utstyres med telematikk.

– Kundene idag bruker produktene våre i flere typer maskiner enn før, og behovet drives av at man erkjenner fordelene ved flåtestyring. Samtidig ser vi at løsningene brukes i flere bransjer, for eksempel renoveringssektoren og tjenesteytende bedrifter med mobile medarbeidere, forklarer Country Manager Atle Jensen i Trackunit i Norge.

Brukerindentifikasjon

Trackunit flåtestyring kombineres ofte med brukeridentifikasjon hvor det kreves ID-kort eller en PIN-kode for å få tilgang til den enkelte maskinen. Dette gjør det enklere å fakturere forskjellige kunder basert på faktisk og individuell bruk. For eksempel kommer dette til nytte på ubemannede depoter på store byggeplasser der flere operatører bruker maskinene.

 

STILLING LEDIG:
Powered by Labrador CMS