SELGER STANDER SOM VARMT HVETEBRØD: Nordmenn på den norske fellesstanden, fra venstre: Audun Bergsholm (Protan), Alv Hanstvedt (Giertsen Tunnel), Siri Engen (Tekna), Trond Strømme (Grieghallen, sittende), Ivar Frode Andersen (Injeksjon & Tunnel Support) og Kjell Sætrevik (Vik Ørsta). Alle hovedstandene (de blå feltene på skjermen bak) er allerede reservert).
SELGER STANDER SOM VARMT HVETEBRØD: Nordmenn på den norske fellesstanden, fra venstre: Audun Bergsholm (Protan), Alv Hanstvedt (Giertsen Tunnel), Siri Engen (Tekna), Trond Strømme (Grieghallen, sittende), Ivar Frode Andersen (Injeksjon & Tunnel Support) og Kjell Sætrevik (Vik Ørsta). Alle hovedstandene (de blå feltene på skjermen bak) er allerede reservert).

Storsalg av Bergen-stander

DUBROVNIK (AT.no): Salget av stander til WTC i Bergen om to år går over all forventning. Nå snakkes det om å sette av mer plass til stander.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen ble publisert for over 5 år siden.

På World Tunnel Congress (WTC) i Brasil i fjor vant Norsk Forening for Fjellsprengningsteknikk (NFF) kampen om å få arrangere verdens viktigste internasjonale tunnelkonferanse i 2017. Dette vil skje i Grieghallen i Bergen fra 9.-16. juni 2017.

Les også: Norge vant WTC-avstemningen

Stor interesse

Denne uken arrangeres WTC i kroatiske Dubrovnik, og på den norske fellesstanden er selvfølgelig hovedfokuset på arrangementet om to år. Flere av nordmennene på fellesstanden bidrar til salg av stander, og Trond Strømme fra Grieghallen sier interessen er formidabel.

- Interessen er helt enorm, og vi har nesten solgt alle sponsorstandene til konferansen som ikke arrangeres før om to år. Det er egentlig ganske utrolig, sier han til Anlegg&Transport i Kroatia.

Han oppdaterer standkartet underveid, og bygger om kartet etter ønsker fra utstillerne som sikrer seg plass. Nå er imidlertid alle de beste plassene reservert, og mulighetene for å trikse og mikse er ikke like stor lenger. Selv om det er flere stander igjen å selge i den store hallen i Grieghallen, ser Strømme allerede nå at behovet for mer plass i Bergen vil melde seg.

Maskinutstilling

- Det blir en hall til på taket over utstillingshallen, og et uteområde rett ved siden av dette igjen for noen utstillere som vil ha med store maskiner. Normet og Sandvik har allerede meldt interesse for å stille ut maskiner også, sier Strømme.

Hallen inne er 3500 m² brutto. Det aktuelle området ute vil gi muligheter for rundt 4500 m² til. Det ligger med andre ord til rette for at det kan bli et mega-arrangement i WTC-sammenheng.

- For Grieghallens del er det allerede klart at dette blir den største økonomiske kongressen vår noensinne, sier Strømme uten at han vil gå mer konkret på summene.

Står på

Strømme sier Ivar Frode Andersen (Injeksjon & Tunnel Support), Alv Hanstvedt (Giertsen Tunnel), Kjell Sætrevik (Vik Ørsta) og Hans-Egil Larsen (Jernbaneverket) har vært spesielt aktive i salgsarbeidet rundt den norske fellesstanden i Kroatia.

Siri Engen i Tekna er vant til å arrangere store konferanser, blant annet Fjellsprengningsdagene i november hvert år. Hun er på plass i Kroatia og noterer saker og ting som fungerer fra årets arrangement, samt saker og ting som kunne vært bedre.

- Jeg har flere tettskrevne A4-sider allerede, sier hun til AT.no og legger ikke skjul på at det skal bli gøy å være med på festen i Bergen der det er ventet et sted mellom 1200 og 1500 deltakere.

PS: Neste år arrangeres WTC i San Francisco i USA fra 22.-28. april. AT.no får vite at standsalget til San Francisco så langt kun er én tredel av det Bergen allerede har oppnådd! Vi nevner for ordens skyld at Bauma i München arrangeres fra 11.-17. april neste år. Muligens noen i USA ikke har sett så nøye på den europeiske kalenderen før de bestemte dato for arrangementet?

STILLING LEDIG:
Powered by Labrador CMS