Avtalen ble prestentert på standen til Rosendal Maskin på Vei og Anlegg fredag. Etter messen tar Naboen med seg maskinen på bildet
Avtalen ble prestentert på standen til Rosendal Maskin på Vei og Anlegg fredag. Etter messen tar Naboen med seg maskinen på bildet "hjem".

Naboen blir tyngre med Rosendal

HELLERUDSLETTA (AT.no): Utleieselskapet Naboen har ikke hatt tyngre maskiner tidligere, men kjøper 19 tunge Doosan-maskiner fra Rosendal.

Publisert Sist oppdatert

- Vi vokser og utvikler oss hele tiden, og nå satser vi også stort på å bli tyngre, sier utleiesjef i Naboen, Jone Ølberg.

Utleieselskapet har inngått tett samarbeid med Rosendal Maskin og investert i 19 anleggsmaskiner på over 10 tonn. Tanken er at flere vil komme i tiden framover.

Dette er maskinene som er med i avtalen:

Beltemaskiner

  • 6 x Doosan Dx140LCR korthekk
  • 1 X Doosan Dx180LC
  • 2 x Doosan Dx225LC
  • 2 X Doosan Dx235LC
  • 2x Doosan Dx255LC

Hjulgravere:

  • 5 x Doosan Dx140W

Hjullastere:

  • 2 x Doosan DL300 (19 Tonn)

Ruster mot vei og anlegg

- Infrastrukturen på Vestlandet skal jo settes i stand, så der skjer det mye framover. Tidligere har vi rustet opp mot byggeindustrien. Nå vil vei og anlegg bli en et nytt og viktig satsingsområde for oss, sa Ølberg da avtalen ble presentert på Rosendals stand på Vei og Anlegg på Hellerudsletta

- Vi har i første omgang satset på gravemaskiner på belter og hjul, samt hjullastere mellom 12 og 30 tonn. Alle utstyrt med rototilt og tilleggsutstyr som hammere, sorteringsklyper, steinklyper og så videre, sier utleiesjefen.

Passer sammen

Han føler at Rosendal og Doosan var et naturlig valg for Naboen.

- Vi følte at Rosendal var de som passet best sammen med Naboen. Vi er begge familiebedrifter som er i vekst, og det passer godt å vokse sammen.

Daglig leder i Rosendal Maskin, Ole Marius Rosendal er svært godt fornøyd med Nabo-samarbeidet.

- Naboen har i lang tid vist at de lykkes med sin satsing. Vi er glade for at de nå også beveger seg inn i et tyngre marked og at de har valgt våre kvalitetsmaskiner fra Doosan, sier han.

Dumpere kan komme

De nye maskinene er fordelt på Naboens avdelinger i Bergen, Haugesund, Stavanger og

Oslo.

Foreløpig er det ingen dumpere med i avtalen, men Jone Ølberg hos Naboen sier at det kan være interessant på sikt.

Leveringen av maskiner har begynt denne uken, og vil fortsette frem mot sommeren.

STILLING LEDIG:
Powered by Labrador CMS