Fra venstre Lars Hæhre, Frank Ole Sørensen, Albert Kr. Hæhre, Tom Melbye, Sven Olav Fåland og Ola Woldmo
Fra venstre Lars Hæhre, Frank Ole Sørensen, Albert Kr. Hæhre, Tom Melbye, Sven Olav Fåland og Ola Woldmo

Hæhre storhandler hos Normet

Hæhre kjøper til sammen 16 maskiner til kraftprosjektet Smibelg – Storåvatn i Mo i Rana.

Publisert Sist oppdatert

Avtalen inneholder kjøp av dumpere, betongbiler, service lifter og sprøyterigg og omfatter til sammen 16 maskiner. I avtalen inngår også leveranse av et mobilt betongblandeverk med en kapasitet på 80 m3 time.

I tillegg til kjøpsavtalen er det også laget en intensjonsavtale på levering av tilsetninger til betongproduksjon og sprøytebetong samt teknologistøtte.

- Normet er en bedrift som har tunnel og underjordsmarkedet som sin kjernekompetanse, dette er også en del av kjernekompetansen til Hæhre og begge er i vekst i det norske markedet. Hæhre har hatt Normet maskiner i sin maskinpark i flere år, men denne investeringen er den største enkeltordren Hæhre har gjort på utstyrssiden innen driving av småkvadrats tunneler, sier Frank Ole Sørensen daglig leder i Hæhre maskinutleie.

Avtalen ble signert denne uken på Hæhres hovedkontor av Albert Hæhre, styreleder i Hæhre Entreprenør AS og Tom Melbye som leder det finske Normet konsernet.  Begge har store forventinger til avtalen og forventer styrket konkurransekraft hos begge parter gjennom et langsiktig samarbeid.

Normet er en leverandør med vilje og evne til å møte kundenes krav og forventninger. Hæhre er en kunde med tung erfaring og både dumpere og service lifter er skreddersydd for entreprenøren for å kunne optimalisere produksjonskapasitet i mindre tunneltverrsnitt helt ned mot 16 m2.

Vi har hatt et tett samarbeid i forhandlingsfasen og vår evne til å møte kundens krav til funksjonalitet og samtidig kunne tilby vårt Life Time Care service program har nok vært vår styrke, sier Sven Olav Fåland som er salg og service ansvarlig hos Normet.