19 kommuner inngikk asfaltavtale

NCC har inngått en fellesavtale med 19 kommuner og to kraftlag.

Publisert Sist oppdatert

Kommunene befinner seg i Hardanger og Haugalandet. Gjennom et innkjøpssamarbeid har kommunene samlet asfaltinnkjøpene i en to-årig avtale fordelt på fem delkontrakter.

Kommuner og kraftlag

Kontrakten innebærer i tillegg asfaltering for to kommunale kraftlag og har en samlet verdi på ca. 60 millioner kroner og med en opsjon på to nye år.

Arbeidet starter opp i mai og asfalten vil bli produsert fra NCCs fabrikker i Etne og Voss. To asfaltleggerlag vil være involvert i arbeidet.

– Vi er meget godt fornøyd med å kunne skrive avtale med de 19 kommunene og to kraftlagene som deltar i innkjøpssamarbeidet. Det sikrer oss et godt volum i dette området og bidrar til en forutsigbar produksjon. Vi takker kommunene for den tilliten de viser oss ved å inngå denne avtalen, sier områdesjef Tom Erik Carstensen i NCC Roads.

Sjeldent mange kommuner

Det er sjelden NCC møter så mange kommuner i et felles innkjøpssamarbeid. Carstensen mener det gir god konkurranse og mulighet for effektiv gjennomføring av kommunenes behov for reasfaltering av det kommunale veinettet.

STILLING LEDIG:
Powered by Labrador CMS