Fra venstre: Lars Hæhre, Albert Hæhre, Frank Ole Sørensen (Hæhre Maskinutleie), og Svein Erik Sønstehagen (Pon Equipment).
Fra venstre: Lars Hæhre, Albert Hæhre, Frank Ole Sørensen (Hæhre Maskinutleie), og Svein Erik Sønstehagen (Pon Equipment).

Hæhre storhandler Cat-maskiner

Hæhre Maskinutleie og Pon Equipment har inngått en stor avtale på leveranse av Cat anleggsmaskiner.

Publisert Sist oppdatert

Med denne nye avtalen har Hæhre kjøpt 80 Cat-maskiner på fire år. Hæhre har gjennom flere år kjøpt mange Cat-maskiner, og de siste årene har også andelen med fullserviceavtale økt betraktelig.

- Med fullservice på maskinene har vi enda bedre kontroll og forutsigbarhet, sier daglig leder i Hæhre Maskinutleie, Frank Ole Sørensen.

Han signerte kontraktene sammen med Lars Hæhre, Albert Hæhre og key account manager, Svein Erik Sønstehagen, i Pon Equipment.

- Vi er gode til å produsere tonn og da er det Cat som gjelder, sier Hæhregutta.

- Når vi velger maskiner er vi mest opptatt av lavest kostnad pr tonn, tilfredse maskinførere, maskiner som virker når de skal og at vi kan få service når det trengs uansett om vi er i Kirkenes i nord eller Lindesnes i sør.

To 374FL gravemaskiner

Pon direktør Erik Sollerud er svært fornøyd med handelen og sier at det kjentes ekstra godt å få inn de to store graverne 374FL på drøye 75 tonn.

-Våre maskiner er utstyrt med det absolutt siste innen teknologi. Det gir maskiner med lavt drivstofforbruk, effektiv eksosrensing, samt at de er driftsikre og enkle for brukerne. Sammen med fokus på førermiljø, og ikke minst sikkerhet, gir dette en trygg og behagelig arbeidsplass for føreren. Dette sikrer rett bruk av maskinene og høy produksjon. Vi viser nok engang at vi er i toppen på produksjonsmaskiner.

Disse maskinene er bestilt

Pakka Hæhre nå investerer i består av 4 stk. 349EL, 2 stk. 374FL, 2 stk. D6T og 2 stk. 988K.  I tillegg til disse skal det leveres 7 stk. hjulgravere, herav 4 stk. M318F og 3 stk. M322D som skal modifiseres for tunnelproduksjon, og 2 stk. veihøvler 140M3 .

- Det forundrer meg ikke om vi  ser noen av disse Cat-ene på Vei & Anlegg, sier Sollerud.

Hæhre gruppen har totalt ca. 600 ansatte og er en ledende aktør i Norge på bygging av infrastruktur både over og under bakken.