Fokus på påbygg og varebiler

Om to uker er Transport 2015 i gang på messesenteret i Herning i Danmark. Både påbygg og varebiler står sterkt i fokus.

Publisert Sist oppdatert

Det blir over 240 utstillere på messen. Påbygg står tradisjonelt sterkt i fokus på transportutstillingene i Herning, og årets er ikke noe unntak. I løpet av messen kan publikum være med og stemme på «Årets påbygg». Mer enn 60 kjøretøy er påmeldt til denne konkurransen.

Mange danske påbygg eller ombygginger havner også på norske biler, så påbygg på utstillingen er alltid interessant for norske besøkende. I listen over påmeldt påbygg til «Årets påbygg» finner vi også et påbygg fra FKB Trading ApS hvor det i teksten står «Specialbygget til de ekstreme forhold som er i Norge, både hvad angår vejenes beskaffenhed og ikke mindst de meget store temperaturforskelle som et køretøj bliver udsat for under transport i Norge. ( + 25 til -45 grader).»

Årets varebil i Danmark

En av aktivitetene på årets utstilling er kåringen av Årets varebil i Danmark. Det er Motorjournalisternes Klub Danmark som står for dette. Etter prøvekjøring og tester er det plukket ut fem finalister som får en egen utstilling i Hall D. Vinneren blir kåret på utstillingen.

Seminarer

Det arrangeres fire forskjellige seminarer i løpet av utstillingen. Temaene er enkeltgodkjenning av kjøretøy med påbygg (også er et hett tema i Norge) kollektivtransport (Transport 2015 er også åpen for busser), fremtidige broavgifter i Danmark og optimering av godstransport ved hjelp av ny teknologi.

Powered by Labrador CMS