U-brodd en Lilleseth-suksess

Nå midt på vinteren melder Lilleseth Kjetting AS på Skarnes at kjettinger med U-brodder er blitt en stor suksess for selskapet.

Publisert Sist oppdatert

Lilleseth Kjetting er kjent for et bredt spekter av kjettinger til anlegg, transport, skogbruk og landbruk. Det er tre sesonger siden U-brodd ble lansert, og programmet er blitt utvidet etter hvert. Kjettingene går for å ha et veldig godt grep, samtidig som de har god passform. Viktig for brukerne er det selvsagt også at kjettingen er meget skånsom mot dekket, samtidig som det ikke er behov for verktøy for å få den på og av hjulet.

Alle U-broddkjettinger er laget i borlegert stål som gir meget god slitestyrke og lang levetid. U-brodd lettkjetting leveres i varianter på 5,7 og 7 mm, mens ordinær kjetting har tykkelser på 9, 10, 11 og 13 mm. Til anleggsmaskiner finnes det også en variant med tverrlenker i 11 og 13 mm.

Lilleseth Kjetting er en familiebedrift som ble etablert i 1947, og det er nå tredje generasjon som arbeider i bedriften. Fra et bredt forhandlernett selger selskapet rundt 8.000 par kjettinger i året. Transportsektoren står for 40%, og innenfor bussektoren benytter 90% med lettkjettinger. U-broddserien står for 60% av salget når det gjelder lettkjettinger og ordinære kjettinger.