Den nye ledelsen i Bulder: Fra venstre Tore Thunestvedt, daglig leder Bulder Maskin AS, Hans Olav Løen, daglig leder Bulder Verksted AS, Roger Langhelle, konsernsjef Bulder AS og Jan Terje Fosse, daglig leder Bulder Utstyr AS.
Den nye ledelsen i Bulder: Fra venstre Tore Thunestvedt, daglig leder Bulder Maskin AS, Hans Olav Løen, daglig leder Bulder Verksted AS, Roger Langhelle, konsernsjef Bulder AS og Jan Terje Fosse, daglig leder Bulder Utstyr AS.

Bulder med mer mobile verksteder

Bulder stiller nå med nye ledere, flere nye produkter for salg og mer mobile verksteder.

Publisert Sist oppdatert

Bulder AS satser videre på å bli en betydelig nasjonal utfordrer i maskin - og utstyrsmarkedet. Ny konsernsjef er på plass, det samme er nye ledere for de tre datterselskapene, nye agenturer og "en styrket organisasjon".

Roger Langhelle har tatt over sjefsstolen i selskapet, etter å ha vært med som leder for Bulder Verksted siden oppstarten i fjor. Han har lang fartstid i bransjen, og kom sist fra stillingen som daglig leder i Bulder Verksted.

Selskapet har også utvidet tilbudet sitt både på maskin- og servicesiden.

Nye knuseverk

- Vi er veldig fornøyde med å få Terex Trucks og Terex Finley knuseverk inn i vår portefølje.  Dette gir oss større bredde, noe som er viktig for oss når vi skal skreddersy gode løsninger for våre kunder, sier Langhelle.

- Samtidig vil vi satse på å bli enda sterkere geografisk, og vil supplere våre fjorten verksteder med flere mobile enheter, sier han.

Bulder opplyser i en pressemelding at selskapet "er den leverandøren med størst dekning over hele landet, og er den eneste som har utbredt dekning i Nord-Norge med både servicenettverk og egne verksteder".

Datterselskapene

Bulder Maskin har fått Tore Thunestvedt på plass som daglig leder. Han har god erfaring fra maskinmarkedet etter seks år i utleiebransjen. I tillegg jobbes det aktivt med å styrke salgssiden. Målet er å ha samlokaliserte verksteder og salgskontorer over hele landet.

Bulder Verksted opplyser at de er i en sterk vekstfase, og at organisasjonen ansetter flere mekanikere, verksmestere og lærlinger i disse dager. Som daglig leder har Hans Olav Løen overtatt, etter å ha fulgt virksomheten siden Mesta var en del av Statens vegvesen. Hans lange erfaring er sentral for å gjennomføre den offensive satsingen innen service og vedlikehold.

Bulder Utstyr har fått inn Jan Terje Fosse som daglig leder. Han har sin bakgrunn i salg og kommer fra Hagstrøm Musikk/4 sound. Bulder Utstyr satser på å øke sortimentet og har renovert lokalene i Åsane ved Bergen, samtid som en ny butikk står klar på samme sted.

Historien bak Bulder AS

Bulder Verksted (tidl. Mesta Verksted AS) er en landsdekkende verkstedkjede med 14 verkstedflater og 6 servicepunkt. Selskapet tilbyr vedlikehold, service, reparasjoner, utbedringer og sakkyndig kontroller.

Bulder Utstyr (tidl. Øverum Slitedeler AS) ble etablert i 1985 og var et familiedrevet selskap i 25 år. Slitedeler til hjullastere og gravemaskiner, slitestål til vintervedlikehold og Rasco-utstyr til sommer- og vintervedlikehold er eksempler på produkter selskapet tilbyr.

Bulder Maskin (tidl. Motorsalg AS) ble etablert i 1960 og har lange tradisjoner med import og distribusjon av maskiner og utstyr til anleggsbransjen. Motorsalg er eneforhandler av Kato, Terex, Terex Finlay, Atlas, Menzi Muck og Multihog. 

Bulder AS ble etablert som et nytt konsern i juni 2013, og Tertnes Holding Industri AS er nå eneeier. I 2014 hadde konsernet en omsetning på ca. 265 mill. kroner og ca. 180 ansatte. Selskapet består med alt av: Bulder Maskin AS, Bulder Utstyr Slitedeler AS, Bulder Verksted AS og Bulder Import AS.