GODT PLATE-ÅR: Salgssjef Odd Enger sier Hesselberg hadde et rekordstort salg av vibroplater i 2014. I år kan Bomag-importøren selge en ny vibroplate-løsning.

Hesselberg kommer med «steinlegger-plate»

GARDERMOEN (AT.no) Hesselberg Maskin vil om kort tid få inn en ny Bomag vibroplate som er spesialtilpasset steinlegging.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen ble publisert for over 5 år siden.

Stone Guard heter det nye konseptet fra Bomag, og maskinene kommer i «vektklassene» 150 kg, 200 kg og 450 kg. Selve komprimeringsmaskinene er standard maskiner fra Bomag, men under vibroplaten er det lagt på et fiberbelegg som fungerer beskyttende mot knusing og riper på belegningssteinen. Dette er et nisjeprodukt og vil neppe representere volummodellene hos importørene, men utstyret er spesielt utviklet for akkurat dette formålet.

Fast løsning

- Fra tidligere har vi løsninger med underlag som monteres under den originale plata med bolter, men Stone Guard-løsningen er utviklet kun for komprimering av belegningsstein og har ingen løse deler som monteres på eller av, sier salgssjef Odd Enger i Hesselberg Maskin.

FORSIKTIG KOMPRIMERING: Fiberbelegget under vibroplaten komprimerer belegningssteinen forsiktig slik at knusing og riper unngås.

Enger har ansvaret for Bomag-produktene. Hesselberg hadde ikke den nye Bomag-modellen på standen på Arctic Entrepreneur som ble arrangert på Gardermoen denne uken, men Enger sier de allerede har bestilt «steinlegger-plater» slik at de skal kunne leveres raskt når behovet melder seg til våren.

Plate-rekord

Hesselberg Maskin noterte rekord for antall solgte vibroplater i fjor. Noen «voksne» bestillinger de par siste ukene gjorde at Hesselberg bikket 200 plater for 2014, noe som er klar rekord for selskapet.

STILLING LEDIG:
Powered by Labrador CMS