Det ble ødeleggelser på Volvo-en som fikk slått ned førerhuset i trekkvogna bakerst på lasset.

Trekkvogn smalt i tunneltaket

To bulgarske trekkvogner som hadde fått kjøreforbud ved Taraldrud kontrollstasjon E6 sør for Oslo. De ble hentet av en tredje for å kjøres ut av Norge.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen ble publisert for over 5 år siden.

Med et høyeste punkt 482 cm over bakken smalt den høyeste trekkvogna i lysarmaturen i Nøstvedttunnelen E6 sørgående rett før klokken 11 onsdag 17. september. Vogna rakk å ødelegge en del lys og skiltet ved inngangen til tunnelen. Etter det AT.no har fått opplyst kunne det også falt ned tunnelvifter dersom ikke hytta hadde blitt tippet.

Dette var for høyt i Nøstvedttunnelen.

Follo-politiet opplyser at det ikke ble tatt førerkortbeslag av den bulgarske sjåføren, men at han blir anmeldt etter hendelsen.

Da tunnellen ble stengt for opprydding/midlertidig reparasjon kjørte en persjonbilfører i den stengte bommen ved omkjøringspunktet, etter angivelig å ha kjørt forbi køen på veiskulderen. Denne sjåføren fikk førerkortet beslaglagt.

Tralla med de to trekkbilene ble parkert ved fornøyelsesparken Tusenfryd der E6 og E18 krysser hverandre. De tilhørende sjåførene følger bilene sine uansett om de kjører selv eller bilene er lasset.
Etter å ha parkert tralla med trekkvognene ved Tusenfryd, hentet sjåføren den siste av de to trallene som hadde blitt stående på Taraldrud kontrollstasjon etter bilene med bruksforbud.
Volvo-en fikk vippet førerhuset i stussen på MAN-en den sto sammen med på tralla i høy hastighet.

STILLING LEDIG:
Powered by Labrador CMS