BEKYMRET: Heidi Berg liker ikke utviklingen i anleggsbransjen. Her er NFF-formannen fra World Tunnel Congress i Brasil tidligere i år.
BEKYMRET: Heidi Berg liker ikke utviklingen i anleggsbransjen. Her er NFF-formannen fra World Tunnel Congress i Brasil tidligere i år.

Yrvin til OFV

Publisert Sist oppdatert
Karin Yrvin (44) er ansatt som ny fagsjef i Opplysningsrådet for Veitrafikken (OFV), og begynner 1. september. I samarbeid med foreningens direktør får Karin ansvaret for OFVs veipolitikk. Arbeidet omfatter blant annet veitrafikkfaglige analyser, utforming av næringspolitikk og formidling av faglige og politiske budskap. Yrvin har bakgrunn blant annet fra politisk arbeid for Arbeiderpartiet (Ap). Hun kommer nå fra Ap sentralt der hun den siste tiden har jobbet med utforming av partiprogrammet til Oslo Arbeiderparti. Hun har vært generalsekretær i Arbeiderpartiets kvinnebevegelse, politisk rådgiver ved Arbeiderpartiets partikontor på Youngstorget og statssekretær i Nærings- og handelsdepartementet. Videre har hun vært stortingsrepresentant for Arbeiderpartiet fra Oslo, og møtte som fast som representant fra september 2012 til oktober 2013 for Hadia Tajik. Yrvin er utdannet cand.polit. ved Universitetet i Oslo, og har i tillegg studert økonomi og administrasjon i Trondheim. Arbeidsoppgavene hennes har hatt et vidt spenn, fra utredninger og analyser, til representasjon og skolering av tillitsvalgte.