Maskinkoordinatoren i Reinertsen, Arne Lernes (t.v) og Jan Aksel Eriksen (t.h), avdelingsleder for Pon Rental med håndtrykk etter at den nye avtalen er i havn.
Maskinkoordinatoren i Reinertsen, Arne Lernes (t.v) og Jan Aksel Eriksen (t.h), avdelingsleder for Pon Rental med håndtrykk etter at den nye avtalen er i havn.

Reinertsen med Pon-avtale

Avtalen gjelder levering av maskiner de neste to årene.

Publisert Sist oppdatert

Pon Rental Norway inngikk 19. oktober en avtale med Reinertsen AS som en av to aktører for levering av utleiemaskiner de neste to årene.

Reinertsen utlyste en konkurranse blant utleieleverandører og baserte sitt valg av leverandør på leverandørens evne til å levere på en smidig og enkel måte, service, pris og ikke minst kvalitet og miljøbevissthet. Pon Rental Norway oppfylte disse kravene i tillegg til å tilby en «oppdatert anleggsmaskinpark som imøtekommer Reinertsens behov», skriver Pon Rental Norway i en pressemelding.

- Stiller sterkest på anleggsmaskiner

- Grunnen til at vi valgte Pon Rental, i tillegg til de andre aktørene vi har inngått avtale med, var at de stiller sterkest på utleie av større anleggsmaskiner. I tillegg er vi godt kjent med Pon Rental fra før. Dette er selvsagt også viktig, sier Svein Wist, innkjøpsleder i Reinertsen AS.

- Reinertsen er et firma vi er godt kjent med, og som vi har hatt business med i mange år. Jeg er helt sikker på at vi kommer til å dekke behovene deres uten problemer i årene fremover. Vår styrke er den store maskinparken på anleggsmaskiner. Derfor har Reinertsen valgt oss denne gangen, sier Jan Aksel Eriksen, avdelingsleder ved Pon Rentals kontor i Trondheim.

- Dette kommer alle kunder til gode

Det er ikke lenge siden Pon Rental signerte en tilsvarende stor avtale med Risa i Rogaland.

- Vår styrke er at vi kan leie ut et bredt utvalg av små og store anleggsmaskiner. Dette gir oss et konkurransefortrinn. Slike store avtaler sikrer en jevn gjennomstrømning av utleiemaskiner og dermed også en oppdatert maskinpark. Dette kommer alle våre kunder til gode, sier Jone Ølberg, Rental Manager i Norge, i en pressemelding.