Skadet polsk bil med sjåfør som havnet i fyllearresten.
Skadet polsk bil med sjåfør som havnet i fyllearresten.

Fyllekjørte med Norsk Gjenvinning-containere

Etter å ha kjørt flere ganger i autovernet ble sjåføren stoppet av politiet. Han betegnes som «synlig beruset med forholdsvis høy promille».

Publisert Sist oppdatert

Det polske vogntoget fraktet to Norsk Gjenvinning-containere som var stroppet fast. Etter at flere sjåfører hadde meldt inn til politiet at lastebilen var blitt kjørt i autovernet flere ganger på E6 nord for Minnesund mandag 14. april, ble det stopp på Kolomoen rasteplass for den østeuropeiske sjåføren.

- Han ble tatt med og satt i arrest. Han vil bli avhørt, men det blir ikke i dag. Han er synlig beruset med forholdsvis høy promille. Han må først bli edru, sier operasjonsleder ved Hedmark politidistrikt, Bjørn Lagmannsveen til AT.no.

- Beklager at dette skjedde

AT.no har vært i kontakt med Norsk Gjenvinning for å få klarhet i hva slags transport dette dreide seg om:

- Dette er nye containere som skulle transporteres fra en norsk leverandør i Akershus til Norsk Gjenvinning i Namsos. Det er containerleverandøren som har bestilt transporten med den polske bilen, sier Runa Opdal Kerr, direktør for Juridisk og HMSK i Norsk Gjenvinning til AT.no.

- Vi beklager selvfølgelig at transport av nye containere til oss skjer med en alkoholpåvirket sjåfør. Vi skal ta kontakt med vår leverandør for å få klarhet i detaljene rundt denne transporten, lover direktøren.