Cat-kjempe levert til Hokksund Pukkverk

Pon Equipment har solgt fire hjullastere og en stor gravemaskin til Veidekke.

Publisert Sist oppdatert

Den første maskinen ble levert til Hokksund Pukkverk; En Cat 390D ME gravemaskin på 95 tonn - den ellevte maskinen av sitt slag som er levert i Norge.

Pon Equipment har den siste tiden solgt disse maskinene til Veidekke:

  • Cat 390D Mass Excavation til Hokksund Pukkverk
  • Cat 980K tunnelversjon til Veidekke Entreprenør
  • Cat 980K til Tullin Re
  • Cat 980K til Åsmund Berg
  • Cat 980K til Litra Grus

- Vi har hatt et sterkt fokus på å bli enda bedre mot den kundegruppen Veidekke befinner seg i den siste tiden. Dette er en kundegruppe med store krav og forventninger, og vi ser at satsingen vår har gitt resultater, sier Espen Paulseth, markedsdirektør i Pon Equipment AS.

Alle de fem maskinene er levert med spesiallaget utstyr fra både Cat og Pon Equipment. Hjullasterne er levert med spesiallagde skuffer fra Pon Equipments sveiseverksted, i tillegg til at tunnelmaskinen også har sidetippskuff. Lastemaskinen ble levert med 6m 3 Cat-skuffe, modifisert etter kundens ønsker.

- Vi har ekspertise som vi bruker i alt fra produksjonsplanlegging til finansieringsløsninger, føreropplæring og sikkerhet. Gode serviceløsninger til produksjonsmaskiner er noe vi har mange års erfaring med, og kundene ser at vi har gode og lønnsomme løsninger, sier markedsdirektøren fornøyd.

Tekniske maskindata:
 Cat 390DCat 980K
Vekt95 tonn35 tonn (42 tonn*)
Nettoeffekt390 kW / 523 hk274 kW / 412 hk
*Tunnelapplikasjon