Spesielt bestikk-fastnøkkel-sett

Dette settet er nesten et must for dem som liker å spise og skru på maskiner.

Publisert Sist oppdatert

Server en deilig middag for gjestene dine med kult DIY bestikk fra Seletti. Settet, som består av 1 kniv, 1 gaffel, 1 skje og 1 teskje, er en del av Machine Collection fra Seletti designet i samarbeid med Diesel.

DIY-serien er formgitt med inspirasjon fra maskiner og verktøy. Machine Collection rommer i tillegg glass, kaffekopper, fat, krus og tallerkner. Perfekt til en kul og utradisjonell borddekking.

Dessverre er dette italiensk designer-bestikk. Det er med andre ord ingen billig affære å kjøpe: Pris på nettbutikken til danske designdelicatessen er 524 kroner per sett. Og leveringen er på ubestemt tid. Andre nettbutikker har den på lager, som Gessato, men da blir det littt dyrere.

AT.no har bare tatt en rask sjekk på nett etter bestikket i nettbutikker. Det er godt mulig det kan skaffes både raskere og billigere enn de to vi har tatt med som eksempler.

Det er også høyst usikkert om fastnøklene duger til å skru med, siden dette er laget for å brukes som bestikk. Det ser uansett overkult ut som bestikk.