Illustrasjon av Hyundais nye kontorkompleks med lager og stor uteplass i Tessenderlo i Belgia.
Illustrasjon av Hyundais nye kontorkompleks med lager og stor uteplass i Tessenderlo i Belgia.

Hyundais HK i Belgia åpnet

Ønsker å bli blant verdens fem største produsenter av anleggsmaskiner innen 2023.

Publisert Sist oppdatert

Det var stor stas med tilreisende representanter fra hovedkontoret i Sør-Korea, forhandlernettet i Europa, nasjonale politikere og sentrale og lokale myndigheter da Hyundai Construction Equipment Europe åpnet sitt nye europeiske hovedkontor i Tessenderlo i Belgia 6. oktober 2017.

Åpningsseremonien ble preget av tre hovedelementer for selskapets utvikling, nytt morselskap, nytt hovedkontor og ny visjon. Bakgrunnen, er at Hyundai Construction Equipment fra 1. april er blitt en egen forretningsenhet i konsernet. Styrkingen med nytt hovedkontor i Europa, er et ledd i den overliggende målsettingen om å bli blant verdens fem største produsenter av anleggsmaskiner innen 2023.

Det nye anlegget omfatter 5400 kvadratmeter kontorlokaler i en tre-etasjers bygning, 13.000 kvadratmeter lagerlokaler og et tomteareal på 81.000 kvadratmeter som gir god plass for ekspansjon. Det er også etablert Hyundai Training Academy, utstillings hall og showrom. Totalinvesteringen er på 30 mill. euro.

- Det vi nå ser er at ting skjer raskt innen Hyundai Construction Equipment etter at selskapet ble egen forretningsenhet, og da vil også vi i Europa følge opp, sier direktør Alain Worp.