FORNØYD KVARTETT: Marius Johansen(t.v.) i Utleiesenteret AS, Per Karlsson og Hans Olav Hjartsjø i NRC Rail og Morten Dahl i Utleiesenteret AS kan se fram til et tett samarbeid i tiden som kommer etter at de nylig signerte en omfattende rammeavtale.

Ti millioner på skinner

Utleiesenteret har fått opp dampen.

Publisert

Denne artikkelen ble publisert for over 5 år siden.

Utleiesenteret AS har inngått en rammeavtale som gjør selskapet til hovedleverandør til NRC Groups norske datterselskap NRC Rail Norge AS.

 NRC Rail opererer innenfor segmentet jernbane, t-bane og trikkeanlegg. Selskapet, som har hovedbase på Kjeller, er en del av konsernet NRC Group som er grunn- og baneentreprenør i Norge og Sverige med over 600 ansatte.

 – Vi har jobbet mye med NRC Rail gjennom det siste året, og vi gleder oss over at vi nå blir en hovedleverandør. Dette er en betydelig leveranse for Utleiesenteret, og vi ser veldig frem til å samarbeide med NRC Group som jo er en betydelig aktør i sin bransje, sier salgs- og markedssjef hos Utleiesenteret AS, Morten Dahl som anslår at avtalen har en totalverdi på rundt 10 millioner kroner i året. 

Rask respons

Utleiesenteret AS er resultatet av en fusjon mellom Utleiesenteret i Drammen og Kongsberg, Høydespesialisten i Oslo og Akershus Utleie på Gardermoen. Konsernet er en stor aktør innen utleie til bygg og anlegg på Østlandet med 350 millioner i omsetning og 900 lifter og over 200 anleggsmaskiner til utleie.

 – Vi har leid mye forskjellig utstyr og verktøy hos Utleiesenteret den siste tiden, alt fra lifter, brakker og anleggsmaskiner til spesialverktøy. I NRC Rail er vi helt avhengige av rask respons og service når vi er ute på oppdrag enten det er på hverdager eller kveld og helger. Erfaringene med Utleiesenteret er svært gode på dette området, og dette er hovedårsaken til at vi nå inngår en så betydelig rammeavtale med selskapet, sier prosjektleder i NRC Rail, Hans Olav Hjartsjø.

STILLING LEDIG:
Powered by Labrador CMS