Travle dager for MSS

Det er travle dager for MSS-Maskinell Snøservice AS når snøen laver ned som den gjør i vinter.

Publisert

Spesialisten på vedlikehold av uteareal inngikk nylig samarbeid med Vålerenga.

Siden etableringen i 1979 har MSS opparbeidet en solid kompetanse og sterk posisjon i markedet på vedlikehold av utearealer.

Felles interesse

- Vi valgte å inngå en samarbeidsavtale med Vålerenga fordi vi tror på laget og deres evne til å fremme både seg selv og MSS i Oslo. Dette er noe vi ser veldig frem til, sier driftsleder i MSS-Maskinell Snøservice AS, Geir Hagadokken.

- Når snøen laver ned som den gjør i vinter på Valle melder behovet for snømåking seg for alvor. Da er det bra at MSS er på plass, sier partneransvarlig i Vålerenga Fotball Elite, Freddy dos Santos.

- MSS skal sikre at våre spillere, ansatte og publikum kommer seg trygt til og fra stadion ved å sørge for snømåking og strøing på ferdselen inn til Intility Arena. Vi er veldig glade for at de også ønsker å være en del av vårt partnernettverk og gleder oss til et godt samarbeid i året som kommer, sier dos Santos.

Solid bakkekontakt

MSS-Maskinell Snøservice AS startet virksomheten i 1979 og eies av Ole-Tormod Amundrød (daglig leder) og Mette Holsve (økonomiansvarlig) med base i Gamle Leirdalsvei 14 på Furuset.

Selskapet har moderne snøryddemaskiner og et 60-talls medarbeidere til å håndtere vinterens utfordringer.

Kundegruppen består hovedsakelig av eiendomsselskaper, næringseiendommer og borettslag.

Maskinparken omfatter traktorer med snøskjær, laster og freser, hjullastere, lastebiler, grus/saltspredere, UniMoger m/strø og salteutstyr, VW Transportere m/strø og salteutstyr, is-skraper, feie/sugebiler, spylebiler.

STILLING LEDIG:
Powered by Labrador CMS