Vi møtte Intercargo-sjef Chris Lyman på Logistikkdagen i Sarpsborg nylig. Foto: Per Dagfinn Wolden

Med fiskelykke i Norge

Intercargo tar seg av global fiskefrakt i Norge, fra Stavanger til Kirkenes.

Denne artikkelen ble publisert for over 5 år siden.

Den danske familiebedriften Intercargo Scandinavia A/S har hatt hovedfokus på Norge i mer enn 20 år med transport av fisk til hele Europa.

Spesialist med kjerneverdier

– Vi er spesialist på thermotransport av matvarer som kjøtt, meierivarer, iskrem, frukt & grønt inn til Norge med returlast av fisk ut fra Norge. Vi har også filial i Norge, forteller Chris Lyman, CEO i Intercargo Scandinavia A/S til Moderne Transport som møtte den blide danske på Logistikkdagen i Sarpsborg nylig.

– Vår kjerneverdi er en virksomhet med høy kundeservice og den beste kvaliteten i klassen. Dette klarer vi ikke uten gode sjåfører som takler norske vær- og føreforhold, understreker Lyman.

Intercargo laster fisk i hele Norge, fra Stavanger til Kirkenes, og som går ut i hele Europa.

- Vi har mellom 100–150 biler ut av Norge til hele Europa, avhengig av sesongsvingninger, sier Lyman.

Mye av fisken går via Intercargos terminal i Danmark ved Århus. Her sorteres fiskekassene og påklistres merkelapper og sendes videre til faste ruter som Tyskland, Benelux, UK, Frankrike, Polen, Italia, Spania, Hellas samt flere andre land.

Solid virksomhet

Siden etableringen i 1997 er Intercargo Scandinavia A/S vokst til et internasjonalt transportselskap med en flåte på over 300 lastebiler som kjører daglig i Europa.

– Vi er spesialister på temperaturavhengig gods, men vi tilbyr også løsninger for tørrgods, stykkgods og full-load, forteller Lyman oss og fortsetter:

- Vi skal tilby transportløsninger av høyeste kvalitet, for derved å bli den mest pålitelige partner for både kunder og leverandører. Foruten god forretningssans krever dette et stort sosialt og miljømessig ansvar. Vår styrke er et sterkt og godt betalt team med kvalifiserte, dynamiske, lojale og kreative mennesker, sier Chris Lyman.

Powered by Labrador CMS