Tonje «Willejentaa» Haugen er utdannet anleggsgartner. I november 2016 startet hun en blogg for å dele erfaringer fra arbeidet sitt.
Tonje «Willejentaa» Haugen er utdannet anleggsgartner. I november 2016 startet hun en blogg for å dele erfaringer fra arbeidet sitt.

- Snø er et sårt tema

- Men jeg fikk tilbakemelding på at «endelig kom det», sier Tonje «Willejentaa» Haugen.

Publisert

Tonje Haugen er best kjent som Willejentaa. I vinter satte hun ord på det mange føler: Frustrasjon over å få kjeft for å brøyte snø.

LES WILLEJENTAAS INNLEGG HER

- Da jeg postet det, var jeg litt spent på hvordan det ville bli mottatt. For snø er et sårt tema. Jeg fikk tilbakemelding på at «endelig kom det». 95 prosent av tilbakemeldingene har vært positive. Det har også vært noen negative, men der «tok jeg en for laget», sier hun.

Det har vært stille på Willejentaas blogg etter at «Hat gjerne snøen, ikke brøytemannskapene» ble postet 5. februar. Men Tonje har ikke tenkt å slutte å skrive.

- Det har blitt en pause. Men jeg har mer på lager å skrive om, sier hun.

Til slutt må vi bare stille henne spørsmålet som er «elefanten i rommet»:

- Hvorfor kaller du deg Willejentaa med to a-er?

- He, he. Jeg hadde en Willejenta-konto. Men det ble litt kluss med passord, og å komme seg inn på den. Så jeg måtte lage en ny. Da måtte jeg ha et annet navn, siden Willejenta jo var tatt. Da ble det Willejentaa. Jeg blir jo kalt frøken kaos - så det er som det er, smiler Tonje «Willejentaa».