OTS Trading AS er historie, nå er navnet OilQuick Norge AS, her representert med Axel (t.h.) og Ole Siem og Kjell Svanberg.
OTS Trading AS er historie, nå er navnet OilQuick Norge AS, her representert med Axel (t.h.) og Ole Siem og Kjell Svanberg.

OTS Trading AS blir OilQuick Norge AS

OilQuick-importør OTS Trading AS skifter navn til OilQuick Norge AS. Dermed «forsvinner» OTS-navnet etter 70 års drift.

Publisert

11.-12. oktober blir det 70-årsfeiring med åpent hus i OQs «nybygg» (desember 2016) i Asker (Akershus).

Det var i mai 1948 OTS Trading - Overseas Trading & Service Company Ltd – ble etablert av Martin Siem. Virksomheten var import av skipsutstyr fra USA. I 1989 begynte Siems nevø Ole Siem i firmaet, og han startet «dreiningen» mot anleggsbransjen med salg av GrabJohn-skuffa. I begynnelsen av 2000 sluttet firmaet med salg av skipsutstyr.

I 1993 solgte Asker-firmaet sitt første OilQuick-feste og har siden levert ca. 4500 OQ-fester til entreprenører over hele landet.

- Som OilQuick ABs eldste forhandler, og med markeringen av vårt eget 70-årsjubileum i oktober syns vi det er en riktig anledning for navnebytte. Ved å endre navn til OilQuick Norge AS håper vi at nye og eksisterende kunder skal føle og oppleve enn tettere kobling til OilQuick. Sammen med resten av OQ-familien vil vi videreutvikle HK-festene og jobbe hardt for fortsatt å tilby kundene det beste produktet på markedet, sier Ole Siem (61), eier og daglig leder i OilQuick Norge AS.

På åpent hus 11.-12. oktober vil selvsagt OQ-festene bli vist. Det vil også anleggsutstyr fra RF System AB, Dynaset Oy, NOX Oy og Hultdins System AB som OilQuick Norge AS også representerer. Ole Siem og de seks ansatte byr også på god mat og godt drikke.