Fredheim Maskin AS arrangerer Oktoberdager 18.-20. oktober 2018.

Fredheim Maskin viser 2000 tonn maskiner

Ved arrangementet «Oktoberdager», 18-20 oktober, i Spydeberg viser Fredheim Maskin AS for niende gang det siste fra sine leverandører.

Publisert

Denne artikkelen ble publisert for over 5 år siden.

Det blir et bredt spekter som vises innen knusing, sikting og opplag av merkene: Keestrack, Sandvik, Rammer, Telestack og Neuenhauser.

I år er også flere bedrifter med på dagene: Hesselberg Maskin, Norsk Scania, Esbjug Transport og Sørby Utleie.

- Vi lover at dette blir største og bredeste samling av mobile knuse- og sikteverk og opplagsmaskiner som noen gang er vist på Skandinavisk jord, sier Per Olav Fredheim.

Dagene arrangeres som vanlig på Fredheim Maskins hovedkontor i Spydeberg og i et pukkverk i nærheten.

Nyheter

De 2000 tonnene er fordelt på 60 maskiner (se liste lengre ned). De største nyhetene Fredheim viser, er: Keestrack B7e kjefteknuser med Sandvik CJ412 «1208»-knuser og Volvo-motor/strømdrift, og Keestrack H6e konknuser med Sandvik CH440 «4800»-knuser og Volvo-motor/strømdrift samt 3 deck-sikt med retur.

Hesselberg Maskin stiller med flere maskiner til knusedemo og/eller prøvekjøring. Blant disse er gravemaskinene Komatsu PC490LC-11 og Komatsu PC78US-10 samt hjullasteren Komatsu WA480-8 og Bomag-maskiner.

- Dette blir det råeste showet vi har hatt noensinne, sier Fredheim.

Listen over maskiner

Dette vises av Fredheim Maskin:

Keestrack: Fullelektrisk totrinns-knusing med sikting og opplag. 100% plugg-in/plugg-ut løsning der alle maskinene kan gå for egen motor eller ekstern strømkilde/nettstrøm (hybrid).

Største nyheter er som nevnt B7e og H6e.

Begge med avløftbar motorenhet som kan stå på maskinen under produksjon eller løftes til siden for å komme vekk fra støv og vibrasjoner. Maskinene har også mulighet til å gå på nettstrøm helt uten motorenheten.

Maskinene er konstruert for å lett kunne transporteres på norske maskinhengere etter norske vektbestemmelser.

De er utstyrt med GPS/GSM maskinovervåking samt de leveres med 3 års garanti. 

Alle bandtransportører er 100% smørefrie som forenkler vedlikeholdet. At hele motorenheten nå lett kan løftes ned på bakken ved siden av maskinen skal også øke servicevennligheten.

For å splitte 0-8mm fraksjon vises C6e for produksjon av 0-2, 2-5, 5-8 og 8-11mm. Til opplag benyttes S5e Stacker 23 meter som gir 10 meters opplagshøyde.

Alle maskinene vil stå i produksjon med energi kun fra en dieselmotor som gir betydelig drivstoff og servicebesparelse.

Totalt hele 40 stk Keestrack verk vil bli vist frem under dagene.

Sandvik: Det vises tretrinns-knusing med grovknuser, spindel- og konknuser. Sandvik og Fredheim Maskin er overbeviste om at knusing i tre trinn gir økt kapasitet og bedre knuseøkonomi.

Det blir vist UJ440i, US440, UH440, QJ341, QS331 og QA441. – flere av disse i drift.

Telestack: Der vises modellene LF521REV, TC421R og TC621 REV. Alle maskinene med radiell funksjon på fjernkontroll for størst mulig opplag - kun via ett enkelt trykk på fjernkontrollen.

Disse maskinene er egnet for lasting av båt, tog, opplag av masser i telt, bygninger, hauger etc. Nyheten TC621REV vil premierevises på disse dagene.

Neuenhauser : Targo-kvern for trevirke og avfall samt stjernesikt for kompost, bark, flis, avfall og jord som skal gi en god kapasitet innen disse massene.

Rammer: Det skal vises et «stort antall Rammer hammere fra 300 til 5000 kg».

Powered by Labrador CMS