BLÅ OG TØFF: Ford slipper Ranger Wildtrack X, en oppjazzet versjon i begrenset utgave.
BLÅ OG TØFF: Ford slipper Ranger Wildtrack X, en oppjazzet versjon i begrenset utgave.

Nypønta tøffing

Ford fortsetter å «leke» med pick up-bestselgeren Ranger. Nå er utgave «X» her, tøff som en cowboy og blå som en ola-bukse!

Publisert

Europas mest solgte pick up, Ford Ranger, dukker med jevne mellomrom opp i ny drakt. Det er moro for entusiastene, og sannsynligvis salgsdrivende for Ford.

Denne gang har selskapets avdeling for facelift kombinert Black Edition med Wildtrack, og kommet ut med Ranger Wildtrack X. Og den er tøff!

Jeans-blå

Det første som slår en, er blåfargen som ikke har vært tilgjengelig på Wildtrack før nå. «Like aktuell hver dag, fra den klare himmelen til dine favoritt-jeans», skriver Ford lett outrert i markedsmateriellet for X.

PRAKTISK: En moderne pick up er både komfortabel og praktisk.
PRAKTISK: En moderne pick up er både komfortabel og praktisk.

X er imidlertid ingen blødme, snarere tvert i mot. Grillen fra Black Edition er med videre, og den gir bilen et tøft preg sammen med sorte 18’’-felger, sorte rammer rundt tåkelysene, sort skidplate, sorte rails og sorte stigtrinn (for å nevne noe av det sorte).

Bilen har også fått seter i hel-skinn.

3,2 TDCi

Motoren i X er kjent, kjær og fra Wildtrack; en 3,2 Duratorq TDCi 147 kW (200 hk) dieselmotor med 6-trinns automatgirkasse.

Resten av bilen er også gjenkjennelig fra tidligere Ranger-versjoner; en moderne pick up full av utstyr, like god for en familie som for en håndverker-

Bilen vil bare selges som Double Cab. Produksjonen på spesialmodellen er begrenset til noen tusen enheter. Wildtrack X kan allerede nå bestilles hos Ford-forhandlerne i Norge. Priser fra 493.900. Vår testbil ligger på 545.900 kr.

Powered by Labrador CMS