Fornøyde avtale-inngåere. Fra venstre: Torbjørn Foss (daglig leder i Fyllingen Maskin), Trygve Aalhus  (Volvo Maskin) ogMartin Kronheim (eier Fyllingen Maskin).
Fornøyde avtale-inngåere. Fra venstre: Torbjørn Foss (daglig leder i Fyllingen Maskin), Trygve Aalhus (Volvo Maskin) ogMartin Kronheim (eier Fyllingen Maskin).

Nye Volvo-maskiner til Fyllingen Maskin

Fyllingen Maskin har inngått en avtale med Volvo Maskin AS om levering av fem nye Volvo anleggsmaskiner.

Publisert

Følgende maskiner inngår i pakken: EC160E gravemaskin, EC300E gravemaskin, L25H kompakthjullaster og 2 stk. ECR235E korthekk-gravemaskiner.

Alle graverne blir utrustet med hk-fester og tiltrotatorer fra Steelwrist med SQ-system, og SMP graveskuffer.

Fyllingen Maskin har erfaring som maskinentreprenør som løper tilbake til 1950-tallet i Bergensregionen. Selskapet ble stiftet i 1957 av Karl Fyllingen. I 1998 ble Fyllingen Maskin AS solgt til Selmer Skanska AS som opprettholdt driften, men da som et datterselskap til Skanska.

I 2006 ble bedriften solgt videre til private investorer, som eier firmaet i dag. Fyllingen Maskin AS inngår som en del av FM Gruppen med 70 egne ansatte, og har hovedkontor på Kokstad i nærheten av Flesland Flyplass. Hovedsatsingsområdene er rehabilitering av vann og avløp, veibygging og grunnarbeid for mindre og store bygg/tomteland.

- Fyllingen Maskin AS har lang erfaring med Volvo gravemaskiner. De kunne levere det beste tilbudet for oss totalt og da var det naturlig å gå til en leverandør vi er fornøyd med, sier daglig leder Torbjørn Foss.