NCC Industry har inngått en femårs-kontrakt med Bærum kommune på asfaltarbeider over 50 tonn per sted.
NCC Industry har inngått en femårs-kontrakt med Bærum kommune på asfaltarbeider over 50 tonn per sted.

Femårs asfaltkontrakt for NCC

En viktig kontrakt, med en stor kommune, i et sentralt område for NCC Industry.

Publisert

NCC har signert asfaltkontrakt med Bærum kommune.

Kontrakten gjelder levering og utlegging av asfalt på veier, plasser og tilknyttede arbeider; arbeider på over 50 tonn per sted. Fra tidligere har NCC dessuten kontrakten for mindre arbeider under 50 tonn i kommunen.

- Med vår satsing i Oslo og omegn passer det veldig bra at NCC har vunnet ny fem-årig kontrakt med Bærum kommune. Dette viser at vi er konkurransedyktige og det er helt i tråd med vår strategi for videre satsing i Oslo-regionen, sier Joar Caspersen, Asfaltdirektør i NCC Industry.

I 2018 kjøpte NCC opp Franzefoss' asfaltverk i Sandvika og Bondkall i Oslo for å bygge opp en større organisasjon i Osloregionen. Denne skal dekke det behovet som finnes i storbyregionen, med både stor legging på vei og smålegging til gårdsplasser og mindre arbeider.

NCC Industry AS har de siste tre årene hatt rammeavtale med Bærum kommune for asfaltarbeider over 50 tonn, noe som gjør at NCC er godt kjent med å drifte de kommunale veiene. Mesteparten av kontrakten leveres med NCC Green Asphalt; en lavtemperert asfalt som avgir minimalt av miljøgasser.