Frank Robin Furuhagen og hans team er kåret til best på kundeservice i Norge i 2018 blant NAFs medlemmer når det gjelder NAF Veihjelp.

Best i Norge

I en undersøkelse blant Norges Automobil-Forbunds (NAF) medlemmer, ble Nord Salten Auto kåret til best på kundeservice i 2018.

Publisert

Denne artikkelen ble publisert for over 2 år siden.

Nord Salten Auto driver bilberging i Salten-distriktet (Nordland) for NAF/SOS og Falck. Nylig fikk de utmerkelsen «Beste kundeservice 2018».

- Disse resultatene er en hyggelig tilbakemelding til våre dyktige ansatte. Dette er også en bekreftelse på at vi gjør mye riktig, sier Frank Robin Furuhagen, driftsleder bilberging hos Nord Salten Auto.

Undersøkelsen er gjennomført av NAF og stasjonen oppnådde hele 5,97 poeng av 6 mulige i kåringen.

- Vi ønsker å rette en stor takk til vår samarbeidspartner VIFA Bilberging og alle de trivelige kundene våre som har bidratt til at vi har mottatt denne utmerkelsen. Vi skal jobbe hver eneste dag for fortsatt å gi våre kunder gode opplevelser i møte med oss, sier Furuhagen.

Frank Robin Furuhagen og hans team er kåret til best på kundeservice i Norge i 2018 blant NAFs medlemmer når det gjelder NAF Veihjelp.

NAF gjennomfører måling hver måned blant deres medlemmer. Her baserer de undersøkelsen på hvor fornøyde medlemmene er med NAF Veihjelp totalt sett og innenfor kriteriene menneskelige relasjoner, god service, respekt og fornøyde kunder.

Powered by Labrador CMS