Daglig leder Kato Stien (t.v.) og salgssjef Petter Johnsen er godt fornøyd med ny eier og nytt navn, Renta AS.
Daglig leder Kato Stien (t.v.) og salgssjef Petter Johnsen er godt fornøyd med ny eier og nytt navn, Renta AS.

Flexleie AS bytter navn til Renta AS

Publisert

Finske Renta Yhtiöt Oy kjøpte i oktober i 2018 100% av aksjene i det norske utleiefirmaet Flexleie AS.

- Etter en god start på et fruktbart samarbeid og god en integrasjonsprossess, er navnebytte det neste som nå skjer. Fra og med mandag 27. mai er navnet på selskapet Renta, sier daglig leder i Kato Stien.

- Det har vært en god prosess med integrasjonen av Flexleie i Renta-gruppen. Samarbeidet med våre svenske og finske kollegaer fungerer utmerket på alle plan i selskapet og vi er nå klar for å ta siste skrittet med å bytte navn. Våre medarbeidere, kunder og leverandører har tatt godt imot Renta-gruppen og det sammen med den de gode verdiene Flexleie står for, gjør at vi ser frem til videre vekst og utvikling, sier Stien.

Flexleie AS, nå Renta AS, ble etablert i 2002 og har sin drift på Vestlandet, Nord-Norge og Oslo-regionen. Selskapet har hovedkontor i Bergen og har totalt fem avdelinger. Flexleie/Renta styrer mot en omsetning på 180 millioner kroner i 2019. Selskapet tilbyr utleie av maskiner og utstyr til et bredt spekter av kunder innen bygg/anlegg og industri, og er spesialisert på infrastrukturprosjekter.

Renta Group Oy er et finsk utleiefirma som ble etablert i 2016. De opererer i Finland, Sverige og Norge med over 65 depoter og sysselsetter over 500 personer. Selskapet leier også ut stillas og værbeskyttelse. Omsetning i Renta-gruppen i 2018 var 1,6 milliarder kroner.