NY REKORD: Redaktør Klaus Eriksen var ikke sen om å handle inn champagne da AT.no satte rekord i antall unike brukere. Ved siden av Eriksen på samme rekke, nettansvarlig Hans Kristian Barbøl og salgsansvarlig André Berger (til høyre).  Resten av gjengen jobber i og rundt AT.no og Anlegg&Transport.
NY REKORD: Redaktør Klaus Eriksen var ikke sen om å handle inn champagne da AT.no satte rekord i antall unike brukere. Ved siden av Eriksen på samme rekke, nettansvarlig Hans Kristian Barbøl og salgsansvarlig André Berger (til høyre). Resten av gjengen jobber i og rundt AT.no og Anlegg&Transport.

AT.no med 335.000 lesere

– Interessen for anleggsnyheter på nett er helt enorm. Og både proffene og entusiastene kommer til AT.no, sier redaktør Klaus Eriksen.

Publisert

I mai 2019 satte AT.no – nettstedet til Anlegg&Transport – ny rekord med 335.000 unike brukere.

- AT.no begynner å bli en størrelse i Nett-Norge. Det sier litt om anleggsinteressen, og ikke minst tilliten leserne har til oss, sier Klaus Eriksen, redaktør for både «moderbladet» Anlegg&Transport og nettstedet AT.no.

Mandag 3. juni ble det champagne og kaker i AT-lokalene. Og det var flere enn én rekord som ble feiret: I mai ble det nemlig også for første gang registrert over én million sidevisninger på en måned på AT.no. Nøyaktig tall er 1.051.336.

SPRENGER ALLE GRENSER: Hans Kristian Barbøl (til venstre) og Klaus Eriksen er best på anleggsnyheter og - reportasjer. Nå leser 335.000 unike brukere AT.no. 
SPRENGER ALLE GRENSER: Hans Kristian Barbøl (til venstre) og Klaus Eriksen er best på anleggsnyheter og - reportasjer. Nå leser 335.000 unike brukere AT.no. 

- Gledelig er det også at leserne i snitt bruker nesten 4 minutter på å klikke, lese og se når de er inne på AT.no, sier Hans Kristian Barbøl som styrer AT.no daglig.

Kvalitetsjournalistikk

Eriksen, Barbøl og kompani har satset målrettet på kvalitet i nyhetsdekningen på nett. Senest under verdens største anleggsmesse, Bauma i München, sendte AT.no egen redaksjon til Tyskland.

- Dag-til-dag-rapporteringen ble tatt meget godt i mot, og jeg tror ikke det var en nyhet i München som ikke havnet på AT.no, sier Eriksen og fortsetter:

- Samtidig sparte vi de store intervjuene, dybdeartiklene og analysene til papirutgaven.  Dermed får leserne en totalpakke som ikke finnes andre steder.

Nr. 99 i Norge

Ifølge Alexa Rank som rangerer et nettsteds popularitet sammenlignet med andres, var AT.no inne på topp 100 (Nr. 99) i Norge ved utgangen av mai.

AT.no var foran sider som Vegvesen.no, P3.no, Itavisen.no, Posten.no, Vglive.no, TU.no, Klikk.no og Hegnar.no på Alexa-listen.

- Det er selvfølgelig gledelig, men viktigst for oss er det å være best på anlegg og transport, sier Eriksen.

STILLING LEDIG:
Powered by Labrador CMS