Fra Venstre: Ole Morten Pettersen, Carl Wollebæk, Alexander Storsveen, Erik Wollebæk, Rune Gulli, Robert Evensson, Grim Fallingen og Jan Andre Nytun.
Fra Venstre: Ole Morten Pettersen, Carl Wollebæk, Alexander Storsveen, Erik Wollebæk, Rune Gulli, Robert Evensson, Grim Fallingen og Jan Andre Nytun.

Stange Asfalt kjøper seks nye maskiner

Samtidig starter selskapet ny avdeling i Gudbrandsdalen.

Publisert

Wirtgen Norway AS har levert seks nye maskiner til Stange Asfalt AS. Investeringen består av 1 stk. Vögele Super 1803-3i , 2 stk. Vögele Super 1303-3i , 2 stk. Hamm HD14VV og 1 stk. Hamm HD10VV.

Overleveringen skjedde i Sande i begynnelsen av mai 2019.

- Vi i Wirtgen Norway AS er selvfølgelig veldig fornøyde med at Stange Asfalt igjen velger å investere i utstyr fra Wirtgen Group. Vi har i lang tid hatt gleden av å levere maskiner til Stange Asfalt, og når de nå utvider sin virksomhet til stadig nye områder, så er det også veldig fint for oss som maskinleverandør å kunne få være med på den flotte utviklingen som Stange Asfalt har, sier selger hos Wirtgen Norway AS, Ole Morten Pettersen.

- Maskinene som nå leveres har siste tilgjengelige maskin- og motorteknologi , og gjør at Stange Asfalt kan utføre jobbene de har med miljøvennlige maskiner. Vi i Wirtgen Norway ønsker Stange Asfalt lykke til med nye maskiner, og takker for tilliten gjennom mange år.

- Forutsigbart og bærekraftig

- Vi har også ved denne investeringen valgt Wirtgen Norway AS som leverandør. Vi anser dette som konkurransedyktige produkter både med tanke på kvalitet og support. Vi er avhengige av forutsigbarhet og et bærekraftig serviceapparat innen vårt marked som vi mener Wirtgen Norway AS gir oss, sier Alexander Storsveen, daglig leder hos Stange Asfalt.

Oslo til Otta

Asfaltselskapets nye avdeling, Stange Asfalt Gudbrandsdalen, har fått noe nytt utstyr og ved avdelingene i Hedmark, Vest Oppland og Oslo er det i hovedsak utbytte av 4-5 år gamle maskiner.

- Vi dekker nå markedsområdene i sammenhengende strekning fra Oslo området til Otta i Gudbrandsdalen, og med kundegrupper som kommune/stat, entreprenører og private så er det behov for en variert og stabil maskinpark som vi stadig utvikler for å levere etter kundenes behov, sier Storsveen.