Daglig leder Joakim Unnli i Stubbeservice AS med fjernkontrollen som styrer fremdrift og fresing på stubbefresen Bandit ZT1844. Stubbeservice har bygget et fjernstyringssystem fra svenske Scanreco på fresen. Den kan også kjøres med spakene på maskinen.

Monterte fjernkontroll på Bandit ZT1844 stubbefres

Denne artikkelen ble publisert for over 2 år siden.

Stubbeservice AS, med hovedkontor på Algarheim i Akershus, selger et stort utvalg av stubbefreser fra amerikanske Bandit Industries Inc. De minste har frem til i år vært levert uten mulighet for fjernstyring, noe som er vanlig på de større modellene.

- Nå bygger vi om de minste til fjernstyring av fremdrift og fresing, når kunden ønsker det, sier daglig leder Joakim Unnli hos Stubbeservice.

Det blir noen titusen kroner dyrere med det påbygde Scanreco fjernstyringssystemet, men kundene har virkelig satt pris på tilbudet. Noe salget av Bandit ZT1844 bekrefter.

- Vi har solgt et tosifret antall ZT1844 så langt i år. De fleste av disse med fjernstyring påbygget av oss her på Algarheim, sier Unnli til AT.no.

- Maskinen blir smidigere å kjøre med fjernkontroll. Man får bedre oversikt, fortsetter han.

Bandit ZT1844 stubbefres med sender (bakerst på maskinen) og fjernstyringskonsoll. Den kan også styres med spakene på maskinen.

Den relativt lille stubbefresen Bandit ZT1844, er 243,8 cm lang, 73,7 cm bred og 116,8 cm høy. Vekten er oppgitt til 644 kg, men dette varierer med utstyr. Fresehjulet er 45,7 cm i diameter, har åtte tenner og maks fresehjulshastighet på 2050 o/min.

Maskinen har beltefremdrift.

Powered by Labrador CMS