David Klingenberg i Nordicc Truck Division viste en helt ny sidespoiler, med tett bakside, til Scania Next Gen på Transport & Logistikk.

Ny side-/ toppspoiler til Scania Next Gen

Svenske Nordicc AB stilte på Transport & Logistikk 2019 med et splitter nytt produkt.

Publisert

Denne artikkelen ble publisert for over 2 år siden.

Nemlig en ny side- og toppspoiler til Scania Next Gen R-serie som har tett bakside, med merkevarenavnet Glasdesign Aerodynamics.

- Kundene våre ønsket at spoilerne skulle være penere og se på, og lettere å vaske, på innsiden av spoilerne, sier David Klingenberg hos Nordicc AB.

Se resultatet på bildet over.

Selskapet leverer glassfiberspoilere til flere lastebilmerker. I tillegg til side-/ topp-/ og frontspoilere leverer de bakvegger til førerhus og annet aerodynamisk glassfiberutstyr.

- Vi tilbyr det som kunder etterspør, som ikke lastebilprodusentene produserer selv. Når det gjelder Scania, har de sidespoilere som er kortere og lengre enn dem vi har. Når Scania-kundene ønsker en mellomting mellom den store og det lille sidespoileren, henvender de seg til oss. Våre sidespoilere til Next Gen er 26 cm. Dette passer bra til mange typer påbygg, sier Klingenberg.

Denne Scania-en har det nye Scania Next Gen R-settet var stilt ut på Transport & Logistikk.

- Når lastebilprodusenten tilbyr det du vil ha av aerodynamisk glassfiberutstyr, kjøper du det av dem. Når du ønsker noe de ikke har, kommer du til oss, sier han.

Nordicc har oppdatert sidespoilerne til Volvo FH4 i sitt sortiment. Både passform och montering er kraftig forbedret. Denne Volvo-en fra Gotland har et slik sett montert – den vant flere priser på Trucking Festival i Mantorp tidigare i 2019.
Nordicc tilbyr også sideskjørt i sin Glasdesign Aerodynamics-serie. NB: Sidespoileren her, er Scanias originale lange sidespoiler.
Powered by Labrador CMS