Eiksenteret er ny landsdekkende forhandler av Tiki Tilhengere i Norge.

Eiksenteret får ny tilhengerleverandør

Publisert

Denne artikkelen ble publisert for over 2 år siden.

Eiksenteret har inngått en avtale med Tiki Tilhenger AS om å selge deres brede utvalg av norskmonterte tilhengere gjennom sine butikker. I tillegg til nærmere 60 standardmodeller består produktutvalget av flere spesialtilhengere tilpasset landbruk og entreprenører.

- Vi er stolte over å være den første landsdekkende forhandleren av Tiki Tilhengere i Norge, som er blant de tre største leverandørene i Norden. De produserer nærmere 20.000 tilhengere fordelt på 150 forskjellige varianter årlig ved sin nye fabrikk i Estland, forteller Henning Bremer Joa, produktsjef butikk hos Eikmaskin.

I Norge siden 2005

Tiki Tilhenger AS er en del av Alexela-gruppen, og har norsk hovedkontor og lager på Øra Industriområde i Fredrikstad. Internasjonalt jobber en egen utviklingsavdeling kontinuerlig både med nye standardmodeller og tilhengere tilpasset spesielle behov.

- Vi har vært i Norge siden 2005 og har opparbeidet oss gode erfaringer for hva det norske markedets behov og ønsker er, forklarer Dag Foseid, salgssjef for Tiki Tilhenger Norge.

- Det har vært viktig for oss å knytte til oss en landsdekkende profesjonell kjede med flinke fagfolk som kjenner sine produkter og som kan gi sine kunder gode råd og god service. Derfor er vi veldig fornøyd med å ha fått på plass et samarbeid med Eiksenteret, understreker han.

Finsk stål

I Tiki Tilhengers norske portefølje, finner du blant annet maskinhengere, båthengere, bilhengere, varehengere og kabelhengere. Fabrikken er godkjent i henhold til ISO 9001 kvalitetsstyringssystem og tilfredsstiller alle EUs tekniske krav. Tilhengerne som leveres gjennom Eiksenteret blir sluttmontert i Norge og etterkommer alle norske krav.

- Dette er kvalitets-produkter i alle ledd. Tiki bruker finsk stål i all sin produksjon, og både produksjon og galvanisering skjer under samme tak. Kraftig sveiset ramme på de fleste modeller sørger for ekstra holdbarhet under alle forhold, forklarer Joa.

Tiki Tilhengere vil være tilgjengelig hos Eiksenteret fra 14. oktober 2019.

Powered by Labrador CMS