Nante NT12 har en egenvekt på 1200 kg.  Maskinen har en svingbar bom.
Nante NT12 har en egenvekt på 1200 kg. Maskinen har en svingbar bom.

Ny minigraver skal følge opp bestselger

Nante NT10, som er solgt i rundt 400 eksemplarer i Norge, følges nå opp med nyheten NT12.

Publisert

Det betyr en forbedret minigraver med utvidet bruksområde både for proff- og privatmarkedet.

Kinesiske Jianxi Nante Construction Machinery Co. Ltd. har så langt hatt suksess med sin minigraver Nante NT10, som ble lansert på det norske markedet i september 2017.

Nå følger den norske importøren Wee.no opp med NT12, som overtar i et stadig voksende marked for minigravere tilpasset både bygg/anleggsbransjen og privat bruk.

Svingbar bom og Yanmar motor

I Nante NT12 er det montert en tresylindret Yanmar dieselmotor som yter 13 kW.
I Nante NT12 er det montert en tresylindret Yanmar dieselmotor som yter 13 kW.

NT12 er kort fortalt en oppgradert og noe større utgave av bestselgeren NT10. Gravemaskinen har en egenvekt på 1200 kg, og har en tresylindret Yanmar dieselmotor som yter 13 kW, og maskinen har en svingbar bom som kan utstyres med tømmer/steinklype, fast pusseskuff, hydraulisk tiltbar pusseskuff og meiselhammer.

Førerplassen er åpen konstruert for å tåle allslags vær.
Førerplassen er åpen konstruert for å tåle allslags vær.

Det gjør minigraveren tilpasset små oppdrag innen bygg- og anlegg, drenering, gartnervirksomhet, mudring, såling og annet. Det er ikke krav til maskinførerbevis for NT12.

- NT12 viser i bruksområde, motorisering og design at kineserne har tatt et nytt steg for å møte norske brukerpreferanser. Maskinen har blant annet både svingbar bom og utvidet pumpekapasitet, og dermed har vi fått en kraftigere minigraver som også innfrir krav for oppdrag inne i bygg, sier maskinansvarlig i Wee.no, Jan Sigurd Bakken.

Powered by Labrador CMS