JULSTEMNING: Noen av de ansatte ved Nastas nye avdeling i Trøndelag. Serviceleder Ola Morten Fuglem (nr. 2 fra venstre) sier dette er en skikkelig julegave til de ansatte.

Gedigen pakke til «Nasta-trønderne»

Samtidig som det første adventslyset ble tent i de tusen hjem, begynte Nasta innflyttingen i nytt bygg og ny base for Trøndelag-avdelingen.

Publisert

Denne artikkelen ble publisert for over 2 år siden.

- Dette er en skikkelig julegave til oss ansatte, og det vil nok kundene merke også. Det har allerede vært noen kunder innom her, og det er stas å vise frem vår nye avdeling, sier serviceleder Ola Morten Fuglem til AT.no.

Fra smått til stort

Nasta flytter fra små lokaler i Stjørdal og inn i et splitter nytt bygg på Sveberg i Malvik kommune som ligger nærmere Trondheim.

Innflyttingen startet altså i begynnelsen av desember, og da vi pratet med Fuglem like før Greven og Grevinnen ble vist på norske TV-skjermer, var det bare noen småting som gjensto før de 17 ansatte hos Nasta i Trøndelag var helt i hus.

Fuglem får ikke fullrost lokalene nok. Her kan de boltre seg på 700 m2 verksted, «et par hundre kvadrat» vaskehall, 240 m2 kontorer og det skal etableres et lager.

- Vi skal ha lager med deler som vi vet det går mye av. Ellers er det gode leveranser fra Nasta i Larvik, og delene står her når vi kommer på jobb klokken sju på morgenen, sier Fuglem.

Åpningsfest under MEFA

Nasta var deleier i tomten som ble kjøpt i 2016, men har senere solgt sin post til Fossli Maskin & Transport AS og Jaras Eiendom AS.

De to sistnevnte selskapene har bygget anlegget, og Nasta leier lokaler. Fossli har også flyttet sin virksomhet til bygget, og i tillegg er det ca. ti ledige kontorer i 3. etasje som ikke er leid ut ennå.

25. januar skal de involverte aktørene ha en intern åpningsfest, mens Nasta virkelig ser frem til å invitere kunder og samarbeidspartnere til stor åpningsfest fredag 5. juni i forbindelse med anleggsutstillingen MEFA 2020 som holdes på Leangen travbane i Trondheim.

Powered by Labrador CMS